Ben o tipleri inan anlayamıyorum ya. Kendine öğretmen eş arayan erkeği anlarım, hani seçim meselesidir, belki öğretmen fantazisi vardır da oğluna öğretmen gelin arayan kaynanaları bi anlayamadım. Sana ne oluyor be kadın, kendine mi eş alıyorsun ? Oğlun belki doktor istiyor belki ev hanımı eş istiyor belki bir kasiyere gönlünü kaptırdı.. diyesim geliyor yani. Bende öğretmenim, daha öğrencilik zamanlarımda annem çoğu zaman eve benzer konularla gelirdi. İş ortamında, arkadaş ortamında kızım öğretmen olacak dedikçe "Aaaa benim oğlanla tanıştıralım hemen" diyenler olurmuş.. Hatta kendi oğluda beden eğitimi öğretmeni olan bir arkadaşı ciddi ısrar etmişti tanıştıralım diye. Hep güler geçerdim birazcık da şanslı hissederdim kendimi yalan değil, lan demekki her kaynana beni ister öğretmenim sonuçta diye düşünürdüm. O kadar kaynana sırf öğretmen olduğum için beni isterken, şans bu ya aşık olduğum adamın anası beni hiç istemedi. Gözü ne öğretmenlik gördü, ne tahsil, nebaşka birşey

Tabi biz bize yarattığı tüm sorunları bertaraf ederek evlendik ve çok mutluyuz ama gözü öğretmen gelinde olmayan, nesli tükenmekte 3 5 kaynanadan birine denk gelmek baya tuhaf hissettiriyor