- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
Valla mi ALLAH bagoslasin mutluluklar diliyoruz kendisine
Eger yanlis hatirlamiyorsam oyleydi canim.Amin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla mi ALLAH bagoslasin mutluluklar diliyoruz kendisine
Kendimi cok cirkin yetersiz hissettim
Hicbi teyze beni durdurup oğlum var demedi.
Ayy benim eksigim ne kafama takildi simdi.
Bu gözler doktor damat adayina üniversite önüne pusu kurup potansiyel gelin düsürenleri bile gördü. Gazeteye ilan veren olsa sasirmam.
Yalniz kayinvalide bizim hafif hasarliydi.sinifta kalmis istemiyodu. Ingilizce ogretmeni olmazmis, ingilizce konusup dururmus. Fen falanda olmaz. Matematik olabilirmis zeki olurmus hic bari.
En bombasi: kazaya kalmis namazi olmucakmis.
Tabi fiziksel ozellikleri saymiyorum bile![]()
Kendimi cok cirkin yetersiz hissettim
Hicbi teyze beni durdurup oğlum var demedi.
Ayy benim eksigim ne kafama takildi simdi.
Kamuda degilim ama bu teyzeler kpss atama taban puanlarini biliyorlarsa pesime dusebilirlerdi.Şöyle sorayim kamudamisin yada sendikal eylemlere katildin mi
Ayyy bende stajdayken beni doktor yada hemsire zanneden amcalara teyzelrre ben doktor degilim yada hemsire degilim demeseymisim keskebelki eskaza kısmet bulur evde lalmaktan kurtulurdum
Ucakta benim yanimda capa tipta beyin ameliyati olmus sonrasinda kontrole gelmis, memlekete donen bi amca oturmustu ben omru hayatimda oyle yapiskanlik gormedim.Uçakta yanımdaki amca niyeti bozduydu banayemeğin yanında şarap içince benden soğudu sonra
![]()
Ucakta benim yanimda capa tipta beyin ameliyati olmus sonrasinda kontrole gelmis, memlekete donen bi amca oturmustu ben omru hayatimda oyle yapiskanlik gormedim.
Olmeden once beni gozune kestirdi heralde.
Yasli teyzelerin ilgi alaninda degilim ama yaşlı amcalari paratoner gibi cekiyorum masallah.Vayyyyyy![]()
Kamuda degilim ama bu teyzeler kpss atama taban puanlarini biliyorlarsa pesime dusebilirlerdi.
Yaşlılarin bulundugu ortamlarada pek girmiyorum. Carsi pazara cikip, emekli kahvesine gidip, hastanelerde dolasip potansiyelimi bi ölceyim.
Koskoca ucakta sapiga denk gelmisdin adam bi ayagi cukurdan kurtardiktan sonra level aylamisVayyyyyy![]()
Guzellikren once maas kartinin limiti onemliydi degil ki:)Size denk gelmemiş demekki güzel çirkin ayrımı yok bu işte inaninki tenhada yakalayinca ağına düşürünce bi deniyorlar şanslarıni.. :)