• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluna parkta hatta eylemde gelin arayan anneler

Kendimi cok cirkin yetersiz hissettim o_O
Hicbi teyze beni durdurup oğlum var demedi.
Ayy benim eksigim ne kafama takildi simdi.

Şöyle sorayim kamudamisin yada sendikal eylemlere katildin mi:KK70:

Ayyy bende stajdayken beni doktor yada hemsire zanneden amcalara teyzelrre ben doktor degilim yada hemsire degilim demeseymisim keske:KK61: belki eskaza kısmet bulur evde lalmaktan kurtulurdum

Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar genelde. Ya oğulları ile alakası olmayan kızlara bakıyorlar patavatsızca zaten beceremiyorlar, ya da çoğunda oğlanın haberi bile olmuyor hali hazırda zaten bir sevgilileri oluyor....
Kız belki evli belki sevgilisi var hiç düşünen yok. :) :)

Bu gözler doktor damat adayina üniversite önüne pusu kurup potansiyel gelin düsürenleri bile gördü. Gazeteye ilan veren olsa sasirmam.

Yalniz kayinvalide bizim hafif hasarliydi. :D sinifta kalmis istemiyodu. Ingilizce ogretmeni olmazmis, ingilizce konusup dururmus. Fen falanda olmaz. Matematik olabilirmis zeki olurmus hic bari.

En bombasi: kazaya kalmis namazi olmucakmis. :D

Tabi fiziksel ozellikleri saymiyorum bile:D

Bu gözler doktor damat adayina üniversite önüne pusu kurup potansiyel gelin düsürenleri bile gördü. Gazeteye ilan veren olsa sasirmam.

Yalniz kayinvalide bizim hafif hasarliydi. :KK70: sinifta kalmis istemiyodu. Ingilizce ogretmeni olmazmis, ingilizce konusup dururmus. Fen falanda olmaz. Matematik olabilirmis zeki olurmus hic bari.

En bombasi: kazaya kalmis namazi olmucakmis. :KK70:

Tabi fiziksel ozellikleri saymiyorum bile:KK70:

Kriterleri farkli olanlari duydumda boylesinide ilk defa duydum

Kendimi cok cirkin yetersiz hissettim o_O
Hicbi teyze beni durdurup oğlum var demedi.
Ayy benim eksigim ne kafama takildi simdi.

Size denk gelmemiş demekki güzel çirkin ayrımı yok bu işte inaninki tenhada yakalayinca ağına düşürünce bi deniyorlar şanslarıni.. :)

Şöyle sorayim kamudamisin yada sendikal eylemlere katildin mi:KK70:

Ayyy bende stajdayken beni doktor yada hemsire zanneden amcalara teyzelrre ben doktor degilim yada hemsire degilim demeseymisim keske:KK61: belki eskaza kısmet bulur evde lalmaktan kurtulurdum
Kamuda degilim ama bu teyzeler kpss atama taban puanlarini biliyorlarsa pesime dusebilirlerdi.
Yaşlılarin bulundugu ortamlarada pek girmiyorum. Carsi pazara cikip, emekli kahvesine gidip, hastanelerde dolasip potansiyelimi bi ölceyim.

Uçakta yanımdaki amca niyeti bozduydu bana :KK48::KK48: yemeğin yanında şarap içince benden soğudu sonra:KK48::KK47::KK48:
Ucakta benim yanimda capa tipta beyin ameliyati olmus sonrasinda kontrole gelmis, memlekete donen bi amca oturmustu ben omru hayatimda oyle yapiskanlik gormedim.
Olmeden once beni gozune kestirdi heralde.

Ucakta benim yanimda capa tipta beyin ameliyati olmus sonrasinda kontrole gelmis, memlekete donen bi amca oturmustu ben omru hayatimda oyle yapiskanlik gormedim.
Olmeden once beni gozune kestirdi heralde.

Vayyyyyy:KK57::KK57::KK57:

Kamuda degilim ama bu teyzeler kpss atama taban puanlarini biliyorlarsa pesime dusebilirlerdi.
Yaşlılarin bulundugu ortamlarada pek girmiyorum. Carsi pazara cikip, emekli kahvesine gidip, hastanelerde dolasip potansiyelimi bi ölceyim.

Kız bilmez olurlar mi bizim mahalledeki okuma yazma bilmeyen teyzeler anneme caya geldiklerinde kac puan aldin puanin iyiymis falancanij cocugu bu kadar almis bi yer gelmez sen hangi bolumu yazacan ygs ye giricen mi diye siralardida nefesim yetismezdi onlara he he degip gecerdim

Hastaneler ilk hedefin olsun sendikak eylemlerden sonra parklardan once hastane gelir de pardon ben unutmustum sen evlilik arefesindeydin degilmi :KK36:

Hiç tanımadığım insanlar tarafından sıkıştırılmadım ama dün de bir akraba ziyaretimde başıma geldi böyle bir durum :))) Bi akrabamın tanıdığı biri varmış, hatta fotosunu bile gösterdi bana, anam bi de gider gitmez, bismillah :))) Yok dedim ben evlilik mevlilik düşünmüyorum falan ama nafile! "Ya bir gör, bir tanış, nolcak yani" ve devamında bir sürü nutuk, üstelik bana ısrar eden kişi de iki kere evlenip boşanmış birisi yani :))) çok laf geçti aklımdan da diyemedim. Yani tamam anlıyorum, bi çıkarları falan yok, kendilerince hayırlı bir iş yapmak istiyorlar ama bu kadar da ısrarcı olmamalılar. Hem ne demişler, iyi olursa ALLAH'tan, kötü olursa kuldan..
Kimsenin işine fazla karışmamak lazım...

Burda evlenme yaşı gelmiş oğlu olan hanımlar eklesin beni lütfen.

( Kk networkingi sayesinde inşallah mezun olduğumda işim ; evlenmek istediğimde de adayım hazır olacak)

Back
X