Kız bizim burdaki teyzeler ava çıkıyor resmen düğünde görseler "elbiseni çok beğendim fotoğraf çekebilirmiyiz" (ne alakaysa) derler yada bazı yaşlılar sorar "kızmısın" diye (yok artık). Ben eşimle sevgiliyken eşimin dükkanının karşısındaki parkta oturmuş kocişimle bakışıyorduk

kuzanimle birlikteydik ordaki küçük çaycılarıda çok severdim çağırırdım yanımıza, yaşlı bir adamda yanımızdaki masada oturmuş bizi izliyordu sonra bana seslendi "çaycılar sizi rahatsızmı ediyor" diye bende yok dedim adam ikidevir benimle konuşmaya çalışıyordu sonra yanıma gelip durup dururken "ben belediyede çalışıyorum" dedi banane diyesim geldi ama yinede saygımı bozmayıp hmm dedim sonra adam kimin kızın nerelisin falan diye sormaya başladı ne dese beğenirsin " benim bir oğlum varda bize bir kız lazım"

"bide ben belediyede çalışıyorum"

dedim amca git şyrdan adam kene gibi yapıştı kaldı kalktım masadan arkamdan geldi hala "bize bi kız lazım" diyordu. Bende hızlı adımlarla geri döndüm. O zamanlar sevgilim olan eşim beni aradı dedi "yahu bu kim niye öyle atarlı konuşuyorsun akraban değilmi?"diye "yok akarabam değil" dedim adam hala peşimdeydi

geçenlerde de bir teyze kayınvalideme soruyordu kızınmı bize vermezmisin diye. Bide benim annemin bir halası var bazen hatırlamıyor kadın ne zaman beni görse elimden tutup benim oğlum çok yakışıklı oğlumla evlen der