• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğluna Regl Olduğunu Söylemek.

Başlığı okuyunca anladigim: küçük erkek çocuğu annesinin pedini gördü yada arkasına geçti onu gördü falan zannedip annesi uygun dille doğruyu anlatmak istiyor
Konuyu okuyunca : Ben şok :KK34:

Bende basligima bakinca aklima geldi boyle anlasilcak diye sonradan :)

Böyle mi söylenir? :KK70:

Hani desin ki sağlığım yerinde hala 70 kilo yük kaldırabiliyorum, bilmem kaç km yürürüm, dağ bayır çıkarım. Regl oldum ne ya?
valla yeni menopoza girmiş kadının yaptıklarına şahit olunca:KK57::KK70::KK70::KK70:

valla yeni menopoza girmiş kadının yaptıklarına şahit olunca:KK57::KK70::KK70::KK70:

usagi bizim de başımıza gelecek bir gün biliyorsun dimi :)

büyük konuşmayalım ama bence zor bir dönemdir.

benim annem erken yaşta menepoza giriyordu, kaç doktor gezdi bu kadar erken olmaması için, ne kadar ilaç kullandı.

o zaman derdim bu kadar ilaç kullanacağına menapoza gir daha iyi diye.
ama demek ki zor bir süreç, yaşamadan bilinmeyenlerden...

benim annem erken yaşta menepoza giriyordu, kaç doktor gezdi bu kadar erken olmaması için, ne kadar ilaç kullandı.

Adet görmesi, görsen bir dert,görmesen bir dert:KK53:

o muhakkak ıslak çarşafı üstüme atsalar üstüm de kurur lafını duyduktan sonra ama o kadın baya abartmıştı ya resmen yarım kadın olduk artık diyodu:KK57: bu cahillik değilde nedir

Oğluuummm ben foşur foşur aybaşı oluyorum daş gibiyim:KK53: istesem çocuk bile yaparım mesajı vermek istemiş kv kişisi.
Erkeklerin yanında ped reklamı çıksa çekinen insanlarız bu rahatlıktan öte genişlik gevşeklik.

Ben de küçük çocuk gördü de ona nasıl anlatsam diye konu açtınız sandım

Nasıl söylediği önemli tabii ama ne var bunda koca adam regl olmayı biliyordur zaten

Karnım da ağrıyor regl oldum

barut fıçısı gibî sinirliydîm regl oldum ferahladım

Denize ben gelmiyorum regl oldum

Bu cümlelerde bir şey yok

Durduk yere ben bugün regl oldum dedi ise de amaç oğluna değil size duyurmak yaşlı değilim mesajı

Hani diyoruz ya koca kadın öyle mi yapmış diye kvler hakkında bunu engellemek

Sizin yaşam biçiminiz de önemli aile ortamı bizde konuşulur sorun değil eşim marketten ped de alır yani

annesi istese ona da alır

Ah bu annelerin herşeyi babaya söyleme huyu yok mu?:KK45:

Söylemesin de napsın kadıncağız evde kızlar çetesiydik, babam tek. Mayınlı arazide yürüyor adam :KK70:
Soru sormuyor "Niye halsiz yatıyon kızım hasta mısın" vb. Annemden alıyo direktifi ve safa yatıyo, senelerce bu böyle oldu.

Annem köşede menopoz sıcaktan kendini yeller, ayağında patikler, kardeşim ergenlikle beraber çemkirir... Arada ağrıdan acillik olan bi abla...
Adam sormuyo, saklanacak delik arıyo, o günlerde ortadan kayboluyo :KK70:

Söylemesin de napsın kadıncağız evde kızlar çetesiydik, babam tek. Mayınlı arazide yürüyor adam :KK70:
Soru sormuyor "Niye halsiz yatıyon kızım hasta mısın" vb. Annemden alıyo direktifi ve safa yatıyo, senelerce bu böyle oldu.

Annem köşede menopoz sıcaktan kendini yeller, ayağında patikler, kardeşim ergenlikle beraber çemkirir... Arada ağrıdan acillik olan bi abla...
Adam sormuyo, saklanacak delik arıyo, o günlerde ortadan kayboluyo :KK70:
off babanda zor durumdaymış :KK70::KK70::KK70:yazık adama

off babanda zor durumdaymış :KK70::KK70::KK70:yazık adama

^_^ Şimdi rahat ama, beni everdi, küçüğü de üniversiteye yolladı. Annemin de menopozları rahatladı :)
Ama çok tatlıydı ya, ben isterdim bir sürü kızım olsun evde de baba köşeye sıkışsın :D
Evde oğlan çetesinden iyidir kız çetesi :)

^_^ Şimdi rahat ama, beni everdi, küçüğü de üniversiteye yolladı. Annemin de menopozları rahatladı :)
Ama çok tatlıydı ya, ben isterdim bir sürü kızım olsun evde de baba köşeye sıkışsın :KK70:
Evde oğlan çetesinden iyidir kız çetesi :)
şöyle bi düşündüm de tam bir komedi hakimdir eve:KK70:

Bizim ailede de tabu değildir regl konusu. Hatta benim sorunlu olduğu için küçük yaştan beri babamla konuşuruz. "Babaa, bir gün gelip sana 'ben hamileyim' desem üzülür müsün yoksa yumurtalıklar yoluna girdiği için sevinir misin" diye sorup adamı dumur etmişliğim de vardır :KK70:

Yengem de annemle veya benimle dayımın yanında konuşur.

Sizin ailenizde olan bir şey değilse tuhaf gelmesi normal ama bu kadının veya anne-oğul ilişkisinin uygunsuz olduğunu göstermez.

laf arasında nasıl geçti yani??atıyorum "ayy bugün de keyfim yok,belim ağrıyor,regl olmuşum fenayım" gibi bişeyse sıkıntı yok bence...
regl olmak ne utanılacak ne de garipsenecek bir durum..

Kızlar direk konuya giricem.

Sizce bir anne oğluna ve yanında sözlüsü varken gereksiz bir lafın arasinda regl oldugunu pat diye soylemesi tuhaf ve yanlış mi ?

Ben bu kadar rahatlik olmasini dogru bulmadim ama haksiz miyim ?

Ne ayıp ya !!!
Söylenecek kelime bulamadım
Kadın aşmış,sözlünüzün cevabını merak ettim
Annecim yat dinlen mi dedi !!!

Back
X