merhaba bayanlar bu kv hakkinda ilk konum aslinda hep sorunluyduk ama kendim halledebiliyordum
Simdiki sorunumuza gelirsek ,
Ben 6 senelik evliyim kv ile hep sorunluyduk benim esim karakter olarak ailesine asiri bir sekilde yumusak beni savunamiyor biz farkli bir sehirde oturuyoruz ve esimin senelik izni yirmi gun dolayisiyla ben esimden erken gidiyorum memlekete ailemde kalsam bana soylemez ama hemen esimi arar doldurur ve biz telde olesiye kavga ederdik ha kv gitmiyorum sanilmasin gidiyorum ama
Yeter birazda annende kal deyip gonderiyorlar sonrada lale gitti bizde durmuyor diye esimi arardi ve saf kocamda bana catardi
Birkeresinde beraber bayram ziyaretine gidecektik ben diz alti bir etek giydim bana bu etek sana cok yakisiyor cok guzel diyip ogluna ise biz yuzumuzu yerden kaldiramadik bizi rezil etti demis ve benim kocamda gelip benden hesap sormustu ki daha once sorun etmedigi halde
Boyle ve benzeri bircok yalanla bizi cok kavga ettirdi bu yaz ben oradayken dusuk yaptim iki aylik bebegimi kaybettim size yeminle soyluyorum ayakta dusuk yaptim sancim oluyo yatirmiyo beni kal sunu bunu yap ki benden bes yas buyuk gorumcem var evde o ders calisiyo kalk misafr geliyo yemek yap ev supur salata yap yinede soylenmedim kocam olacak pisirik ise sesini bile cikartamadi
Simdi ortak tanidigimiz annemin komsusu kvninde akrabasi olan kadina benin dedikodumu yapiyormus ben orada bulasik bile yikamiyomusum oglunun layigi bile degilmisim daha cok laf varmista bosver diyo kadin ya olcem sinirden simdi arayip soylesm kabul etmicek ve yine ben suclu olucam tertemiz cikar kenara ya yedi kat ele dedikomu yapiyor rezillik yeminle ben aliskin degilim cok uzgunum kocama anlatsamda degisiklik olmaz zaten kv ile iki aydir konusmuyorum ama yinede kurtulamadim