oğluşum hala yürümüyorrrr ne yapabilirim.?

Bebegim prematüre dogdu 35 haftalık şuan 12.5 aylık desteksiz ayakta duramıyor koltugun kenarında tutunup durabiliyor emeklemede yok sadece yuvarlanıyor kafayı yemek üzereyim ilk çocugum bilgimde yok doktorlar 18 ayına kadar bekle diyor

Bebegim prematüre dogdu 35 haftalık şuan 12.5 aylık desteksiz ayakta duramıyor koltugun kenarında tutunup durabiliyor emeklemede yok sadece yuvarlanıyor kafayı yemek üzereyim ilk çocugum bilgimde yok doktorlar 18 ayına kadar bekle diyor
Düzeltilmiş yaşıyla mı 12.5 aylık, düzeltilmiş yaş üzerinden değerlendirin, tutunarak ayakta duruyorsa sıralıyorsa 2 3 ay daha bekleyebilirsiniz, telaşlanmayın. Bazı çocuklar hiç emeklemeden yürür. Bazı çocuklar da yürüme öncesi yaptıkları harekette uzmanlaştıklarından yürümek zor gelir ısrarla öyle devam ederler. Çocuk doktoru kas gelişiminin normal olduğunu söylüyorsa telaşa hiç gerek yok emin olun

Düzeltilmiş yaş 11.5 aylık sıralamıyor ortopedikye götürdüm birşey yok dedi bilemiyorum

Düzeltilmiş yaş 11.5 aylık sıralamıyor ortopedikye götürdüm birşey yok dedi bilemiyorum
Ortopedi bir şey yok diyorsa yoktur, zamana bırakın. Yürümeyen çocuk yok tembel ya da özgüvensiz çocuk var. Yuvarlanarak giden her türlü gidecektir. İzleyip keyfini çıkarın

Ortopedi bir şey yok diyorsa yoktur, zamana bırakın. Yürümeyen çocuk yok tembel ya da özgüvensiz çocuk var. Yuvarlanarak giden her türlü gidecektir. İzleyip keyfini çıkarın
Çok teşekkür ederim sözleriniz motive edici oldu akşam akşam çok soru sordum allaha emanet olun 🥰

Back
X