Doğuma Hazırlık Oğluşum olacak :)))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NerYun

Bir ben var,benden içerde
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
823
0
96
41
İstanbul
Canlarım çok mutluyum, bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim.Oğlumuz olacak Rabbim izin verirse...:Saruboceq:
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin :nazar:
Çok mutluyum, paylaşmak istedim :1hug:

ahhh ne güzeldir bilirim doktorun oğlan olucak dediği an.opuyorumnanaktan ilk bebişimin oğlan olduğunu öğrendiğimde tüm şehir görmüştür sanırım 32 dişimikaydirigubbakcemile3 öle sırıttım bütün gün yani. ikinizede tebrikler allah uzuuuuun ömürler versin:Saruboceq: ben henüz ikinciyi öğrenemedim kızmı oğlanmı. ama hiiiççççç önemide yok zaten. yeterki sağlıkla gelsin evimin son mucizesi:teytey::teytey::teytey:

Canlarım çok mutluyum, bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim.Oğlumuz olacak Rabbim izin verirse...:Saruboceq:
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin :nazar:
Çok mutluyum, paylaşmak istedim :1hug:

hayırlı olsun cnm bnm.bende 12.haftadayım ve cinsiyetini çok merak ediyorum.kaçıncı haftada öğrendin cnm?

ahhh ne güzeldir bilirim doktorun oğlan olucak dediği an.opuyorumnanaktan ilk bebişimin oğlan olduğunu öğrendiğimde tüm şehir görmüştür sanırım 32 dişimikaydirigubbakcemile3 öle sırıttım bütün gün yani. ikinizede tebrikler allah uzuuuuun ömürler versin:Saruboceq: ben henüz ikinciyi öğrenemedim kızmı oğlanmı. ama hiiiççççç önemide yok zaten. yeterki sağlıkla gelsin evimin son mucizesi:teytey::teytey::teytey:

Vallahi öğrendiğimden beri pis pis sırıtıyorum sempatiksalakcinni
Çok mutluyum teyzesi zemuszemus
Rabbim senin evlatlarına da uzun ömür versin :nazar:

hayırlı olsun cnm bnm.bende 12.haftadayım ve cinsiyetini çok merak ediyorum.kaçıncı haftada öğrendin cnm?

Canım 16+3 'teyim bugün. Daha bugün öğrendim. İnşallah Allah senin de gönlüne göre verir.
Öpüyorum opuyorumnanaktan

benimde oğluşum olucak allah izin verirse...ben öğrendiğimde şook olmuştum gözlerim doldu..hastaneden çıktıktan sonra bi başladım ağlamaya 15 dk ağlamışım sebebi neydi bilmiyorum sevinçmi?şokmu?hayalkırıklığımı?(çünkü kendime kıza öyle hazırlamıştımki :( )neydi bilmiyorum neyse yanım da eşim ve annesi wardı onlarla konuştukça biras daha açıldım sonra mutlululktn havaya uçtum erkek annesi olacaktım onun grururuyla normale döndüm :) duygusal gelgitler yaşıyorum ani tepkiler olabiliyor alllahım senin ve hepimizin bebişlerini bağışlasın hayırlısıla gelsinleropuyorumnanaktan

benimde oğluşum olucak allah izin verirse...ben öğrendiğimde şook olmuştum gözlerim doldu..hastaneden çıktıktan sonra bi başladım ağlamaya 15 dk ağlamışım sebebi neydi bilmiyorum sevinçmi?şokmu?hayalkırıklığımı?(çünkü kendime kıza öyle hazırlamıştımki :( )neydi bilmiyorum neyse yanım da eşim ve annesi wardı onlarla konuştukça biras daha açıldım sonra mutlululktn havaya uçtum erkek annesi olacaktım onun grururuyla normale döndüm :) duygusal gelgitler yaşıyorum ani tepkiler olabiliyor alllahım senin ve hepimizin bebişlerini bağışlasın hayırlısıla gelsinleropuyorumnanaktan

Ne yalan söyleyeyim ben de kızım olsun istiyordum; ama erkek bebek de güzel.Hepsi güzel...
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Senin bebişin de hayırlı olsun.

hayırlı olsun tatlım sağlıcakla al kucağına oğluşunu bende kız delisiyim ama benimkide erkek sanki hala kızım olacakmış gibi geliyo çünkü bana doktor 5.aya kadar kız demişdi halada alışamadım 30 haftalık oldum ama tabiki en önemlisi sağlıklı olması başka ne ister ki bi anne

hayırlı olsun cnm ne büyük mutluluktur kimbilir Allah banada nasip etsin o mutluluğu yaşamayı daha benim ufaklık 9+3

Back
X