oglusum

mvserd

ya en zamasiz agrimsin yada en amansiz ahtim
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
118
53
38
31
oglum 1 yas 3 aylik hic bir sey yemiyor bir haftadit git gide zayifliyor doktora goturdum ilac yazdi ama faydasi yok. lutfen yardim edin ne yapmaliyim ???

ne ilacı yazdı peki nesi varmış bebişin.
havalar sıcak gidiyo o yğzden iştahı kesilmiş olabilir yada diş falan çıkartıyodur belki.

bazen çocuklar böyle nedensiz de yememe takıntısı yapabiliyor.
diş falan çıkarma sinyalleri de olabilir..
ben de çok çektim bu yememe olayından..
parkta falan sallarken yedirdiğim zamanlar oluyor hala.. sadece yesin diye..

nutri zinco yazdi ama hic bir sey yemiyor sadece su iciyor dis cikarmiyor baktirdim. cok zayifliyor

herseyi denedim. hic bir sekilde yemiyor agzina koyuyorum zorla ama geri tukuruyor

Allah Allah mutlaka yedirmenin bir yolu vardır ya oyun oynarken dışarda gezerken tv izlerken yesinde bir şekilde yesin yani makarna falan koysan önüne kendisi yese elleriyle üzüldüm şimdi ya bi çözüm buluruz inşallah.

Baska bir topicte ben de oglumun bir sey yemediginden sikayet etmistim. Bugün su bardagiyla su verirken tak tak bi ses geldi:) alt kesicilerimizin uçları göstermiş kendini. Herhalde bundandi diye düşünüyorum. Ama yemeyen cocuk cok zor. Allah kolaylik versin demek istedim.

nutri zinco yazdi ama hic bir sey yemiyor sadece su iciyor dis cikarmiyor baktirdim. cok zayifliyor
zinco dan anladığım çinko eksikliğine karşı. tahlil falan yaptı mı bebeğine?
Allah Allah çinko eksikliği iştahsızlık mı yapar acaba?
tamamen kendi fikrimce çocuklara ne kadar az ilaç verirsek o kadar çok iyilik ederiz.
ha tahlille kanıtlanmış çinko eksikliği varsa ver tabi ama doğal yollardan almasını sağlamak lazım.

yok. tuzu falan iyi. ama yemiyor sabahtan belli sadece. 1 cay bardagi sut icti karni. icine girmis. ama yemiyor icmiyor of

Doktor ilacı yazarken tüm tetkiklerini yaptımı?
Yani başka bir sıkıntısı olmadığından emin olarak mı verdi ilacı
Az yemek, iştahsızlık falan olabiliyor çocuklarda ama her yediğini tükürmesi tuhaf, elbette ki acıkıyor olması lazım

oglum 1 yas 3 aylik hic bir sey yemiyor bir haftadit git gide zayifliyor doktora goturdum ilac yazdi ama faydasi yok. lutfen yardim edin ne yapmaliyim ???

Sevdiği şeyleri yaparken yemek yedirmeyi deneyebilirsiniz.
adı konan bir hastalığı varmı peki ?

burada yine böyle bir konu açılmıştı.o zamanda aynı öneriyi yaptım.yemeği eğlenceli hale getirmeyi bir deneyin.resimlerdeki gibi tabak hazırlayın.makarnanın üzerine ketçapla gülen yüz şekli yapın köftelerden göz.ne kadar ye dersek o kadar soğuyor yemekten çocuklar.
bir de farklı bir inatlaşma deneyin.bu tabaktakilere dokunma onu ben yicem,komşunun kızı yiyecek falan .belki inadına yer.

doktot bu ilaci ver. dedi. bilmiyorum ya. canim sikildi yemiyor icmiyor

benimkide bi ara öyle iştahsızdı ama geçti gerçi hala çok iştahlı değil hep oyunla yediriyorum yemeklerini hatta sizinki kadarken evde salıncağında yediriyodum tv karşısında yesinde nasıl yerse yesin diye.

Valla benim yiyesim geldi:) bizdeki istahlardan cocuklara mi versek ne:)

denedim agzina alip tukuruyor hayir herhangi bi hastaligi yok sukurler. olsun

bizim ki dis cikarmiyor. yemiyor bisey saol cnm

Bence inatlasmayin bu kadar yemegin nimetin icinde egerki bi saglik sorunu yoksa acliktan olmez hicbi cocuk.anne olarak haklisiniz haline dayanamazsiniz ama bi birakin.onune bi tabak makarna koyun yada kofte ne biliyim hic yedirmeye ugrasmayin yaninda dursun gidip gelip yer belki.ya da joy plate deneyin internetten falanda satiliyo o tabaklar

denedim. aynisini yaptim yemedi. akliniza gelicek herseyi yaptim yumurtayla goz. domatesle agiz salatalikla burun neler yaptim ama inat yemiyor. ben ugrastikca agzini kitliyor acmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…