• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglusum

çok zor yemeyen çocuk gerçekten..
sevdiği bişey yokmu onu yap ver..
ne bilim abur cubur fln da mı yemez...

biraz kendi haline bırakın
benim kızımda günlerce aç gezer
mesala ne sever makarna pilav köfte tavuk yogurt
pişir masanın üstüne yada görecegi bir yere tabakla bırak
belki oyun aralarında atıştırır
dişleri varsa kuru meyve koy tabaga görecegi yerlere bırak
ama sen yedirmek için ugraşma
yerde yemeyi severse ortaya bi örtü üstüne bir kaç çeşit yemek bırak
ama sen ona gel ye deme
tabakları doldurma az az koy çeşit olsun
meyse sık bardak yada biberonla ortalıga bırak
senin kendini hırpalaman malesef işe yaramıyor

Benim kizimda ayni.18aylik daha 9.50kg
Bende ne yapsam yemiyor.hatta sut bile içmiyor.zorlayinca iyice inada bindiriyor.
Bende o ilaçtan kullandim ama bu sefer daha kotu oldu.benim kizim sanirim memeye güveniyor.daha emiyor.yiceni bilsem biraktirirdim.takip edicem burayi.inş bende bir çözüm bulurum.

sivi corbalar yapiyorum yemiyor. sen ne tur corbalar yapiyosun tarifini ver bnde yapim. yaptikklarimi yemiyor degisik bisey denim yer belki

denim bi saol cnm isallah birae olsun yer

bizimle sofraya oturuyor ama eline aldigu herseyi yere atiyor

gercek. o zmn yeer belki hmn deniyorum

canim demir eksikligi filan vardir belki, kan testi yaptirdiniz mi?

belkide birseyi yoktur ve oylesine yemiyordur...benim bebiste istahsiz maalesef.

abur cubur veriyorum eline biraz yiyor dün yemek falanda yedi iyiye gidiyor yemesi maşallah saolun Hepinizi yardimci oldunuz

yok. tuzu falan iyi. ama yemiyor sabahtan belli sadece. 1 cay bardagi sut icti karni. icine girmis. ama yemiyor icmiyor of :KK43:

Canım benim iştahlı oğlum da 10 gün kadar aynı durumdaydı meğer ağız yarası varmış çocuğun, dikkat et, bi de çok zorlama tatlım ben zorladım şimdi normale döndüğü halde reddetmeyi öğrendi, yiyecekse de yemiyor,

Balık yağları var adlarını unuttum portakallı falan onlar iştah açıyor ama diş çıkarıyor olabilir

agiz yaradi icin karbonat yaptim acaba. varmidir yarasu

biraz kendi haline bırakın
benim kızımda günlerce aç gezer
mesala ne sever makarna pilav köfte tavuk yogurt
pişir masanın üstüne yada görecegi bir yere tabakla bırak
belki oyun aralarında atıştırır
dişleri varsa kuru meyve koy tabaga görecegi yerlere bırak
ama sen yedirmek için ugraşma
yerde yemeyi severse ortaya bi örtü üstüne bir kaç çeşit yemek bırak
ama sen ona gel ye deme
tabakları doldurma az az koy çeşit olsun
meyse sık bardak yada biberonla ortalıga bırak
senin kendini hırpalaman malesef işe yaramıyor

Aynı tavsiyede bulunacaktım ki sizin yorumunuzu gördüm. Peşinde kaşıkla koşturmak ters tepki yapıyor maalesef. Eninde sonunda acıkıp masada duran tabağa yönelecektir.

Konu sahibi arkadaşım; Bir de beraber sofraya oturup sohbet ederek yemeği eğlenceli hale getirerek yemesini sağlayabilirsiniz. Allah kolaylıklar versin.

Aynı tavsiyede bulunacaktım ki sizin yorumunuzu gördüm. Peşinde kaşıkla koşturmak ters tepki yapıyor maalesef. Eninde sonunda acıkıp masada duran tabağa yönelecektir.

Konu sahibi arkadaşım; Bir de beraber sofraya oturup sohbet ederek yemeği eğlenceli hale getirerek yemesini sağlayabilirsiniz. Allah kolaylıklar versin.

annelerin ortak sorunu oldugu için cevaplarda aynı oluyor sanırım :)

denıyorum yavas yavas yıyıyor oglum sukurler olsun :) :)

yok. tuzu falan iyi. ama yemiyor sabahtan belli sadece. 1 cay bardagi sut icti karni. icine girmis. ama yemiyor icmiyor of :KK43:

Benim oglan da 1 yasina basacak oda ayni seninki gibi hic birsey yemyor ama ben oyun oynarken farkina varmadan tikiyirum tv izlerken telefndn kendi hareketli videolarini izletiyorum yani bi yolu muhakkak vardir gece yattigi zaman pirinc unu icine bi kac cici bebe at civik yap biberon mamasi gibi uykudayken icir hem tok tutar hem besleyici benm oglum corba tarzi seyler seviyor kahvalti da bile yemek veriyorum peynir olsun yoğurt olsun agzina almiyor hersey dene domates dolmasi cesit cesit corba günlük birini yap ben icli köfte bile yapyorum tatlari deniyor pilavlar yap makarnalar hep ayni yedirmemeye gayret et benim oglumda Tüküryor ama vermek zorundayz bi sekilde havalarunda etkisi cik bi dayanamiyoruz onlar napsinlar benim de oglumu görenler diyorki bisy yedirmiyon mu kimse dersimi bilmyor ki bak cocuklar acili eksili seyler de severler hafif tuz coook az haffif bi aci hosuna gider dene ona ozel yapma sizinle sen ne yiyorsan aci olmayandan tattir elini bos birakma biseyler hep tutustur eline bwnimde ilk cocugum bende cok tecrubesizdim zamannda alistrmadim simdi cekiyorum sulu yemekler de severler elbet hosuna giden bisey olcak sürekli israrla dene vazgecme istikrarli ol ki oda anlasin elinden geldiği kadar hazirlardan kac bacim benim verebilecegim tavsiyeler bunlar biraz uzun oldu ama k.bakmayin umarim yer insallah bende ayni dertten muzdaribim çünkü cok zor Allah yardımcımız olsun inşallah kolay gelsin :)

Cok sukur artik yavas yiyor eskiden hic yemiyordu simdi yiyor cok saol tavsiyelerini uyguluyorum zaten cnm tsk ederim

Back
X