- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi Vera_mihrima
-
sadece ismi seslendğnde bakar oda bazenCocugunuz sevdigi bi oyuncagi getirip sizd gostererek duygusunu sizinle paylasir mi?
Istedigi seyleri tek parmakla isaret ederek gosterir mi?
Ismini seslendiginizde donup bakar mi?
Korkutmak istemem ama oglum atipik otizmli tecrubelerimden biliyorum ki 19 aylik cocuk bu soylediklerimi yapmiyorsa muhakkak iyi bir doktora goturun. Cocuk psikiyatrisi ozellikle. Insallah tek sorun gec konusmasidir lakin degilse erken yardim alabilmesi icin doktoru ertelemeyin lutfensadece ismi seslendğnde bakar oda bazen
Canım bence zaman kaybetmeden bir uzman görmeli çocuğunuzu. Hemde çok acil.slm kızlar.. oğlum 18 aylık ve hiç konuşmuyor. içine kapanık girdiğmiz ortamlarda korkup ağlıyor. ne yapayım bilemedim. bildiğniz oyunlar var mı daha sosyal olması için. adanadayım ailem ve akrabalarım istanbulda. ayrıca yeni doğmş bebeğim var çıkamıyorum. ewde ne yapabilirm çok kafaya takıyorumhiç ilerleme olmuyor. tafsiyelerinize ihtiyacım var
Ben sabahtan aksama kadar yanlizca kizimla ilgilendim hergun merdiven cikarttrim hergun yarim saat kitap okudum gub asiri disari cikarttim.peki sen nasıl üstesinden geldin? hangi oyunlar oynattın hikaye fln mı okudun. eminm zamanla öğrenr ama bn pimpirikli bi anneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?