Oglusuma 2.isim ariyorum.Yardima ihtiyacim var???

en nefret ettiğim şey erkeklerin bu takıntısı ve malesef benim eşim de bunu bana yaşattı oğluma dedesiyle beraber bi siim daha koyduk.. ama dede ismini bi kez bile kullanmadık en hoşlanmadığım şeydi başıma geldi malesef hala daha oğlumun kimliğini gördükçe cinlerim tepeme çıkıyor.. şimdi bi kızım olacak ve adını ben koycam kimseye sormadım NEHİR olcak kızımın adı inşaallah.. yani iki isim taraftarı değilim bne de ama koyacaksanız BEKİR EREN, BEKİR KEREM olabilir diye düşündümm

Katılıyorum. Oğlunuzun tam adı nedir ?

Tabikide o sekilde olsa dogru olmaz :) Ben istemesem dedesinin isminide koyamazdi AMA benim suan bu olmali dedigim yok kararsiz kaldiklarimdada Oda begenmeynce cok Sorun etmiyorum Ben :)
Ben o kadar sert dusunmuyorm bu konuda cok kotu bir isim olsa haklisiniz AMA sonucta iki isim koyma sansida olduktan Sonra kimse kirilmams olur ki Ahmette kotu bir isim degil bence ha illa koycam yapinca bende inat ederim sonucta ikimiznde AMA fikrini alip izin istediktn Sonra Bence farketmio
Bekir Alp geldi aklıma böylece iki ismi de kullanablirsiniz.

Tesekkur ettm Boyle kisa isimlerle daha bi uyumlu oluyor sanki

Bekir Uras hoş oldu sanki söyleyince.
Bekir Ege de güzel

bekir isminin ömründe hiç yalan söylememiş sahabelerimizden hz ebu bekirin ayriyeten deve yavrusu bi anlamı asıl anlamı sabah kalkıp rızkını arayan demek canlarım modernleşme diye sahabelerimizi unutmayalım peygamberimiz s.a sahabeler isimlerini çoğalsın buyurmuş selam olsun hepsine bende rüyamda bu ismi gördüm inşallah takacağım şuan6 yıl sonra allaha şükürler olsun ikizlerime hamileyim Allah olmayanlara bakabileceklere nasip etsin amin

Bu kadar yıldır eski isimciyim ben bile bekir e hayır diyorum yine de sizin tercihinz saygı duyuyorum ama bari tek isim olsun öteki türlü iğreti duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…