Kızlar bi karar veremdik Abisin ismi KEREM SALİH kardeşine ne koysam acep aklımd abazı isimler var sizdende fikir almak isterim anlamı güzel olan aslında bu sfer 2 isim istemiyorum ama aklıma yatarsada 2 isim olabilir.... :CüvCüv:a.s.
ENESeygamber Efendimizin hizmetini yapan ona en yakın olan kişidir. Dört büyük halife döneminde de önemli görevlerde bulunmuştur. Daima güler üzlüdür. Uzun yaşayan sahabelerdendir.
TALHA:İslamiyet’i kabul eden ilk on sahabe’den biridir,Talha bin Ubeydullah da Uhud Savaşı’nda Resulullah’ı koruyabilmek için büyük kahramanlıklar gösteren sahabelerdendir.
EREN:Ermiş kişi.Allah dostu demek..
KAYRA:Allah tan gelen iyi haber,müjdeihsan,lütuf,Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet.
canım hepsı cok guzel benım yıgenımın ismıde talha enes hemde hıc ayırt etmeden 2sını bı arada kullanıyoruz cccnm ben daha hıc bısey bulamadım ya...
ben kayra derim ben de olusuma o ismi cok istiyorum ama babamıs istemiyor bi türlü((( neymiş bu sene her 5 cocuktan birisi kayraymıs..olsun alı de ahmet de cooook..bi kayra fazla olsa nolur demi:)))))
talha eren i çok beğendim,onu oyladım kuzum
canim yaa oyle isimler secmissin hepsi birbirinden guzel valla ben tercihte bulunamadim.:)
talha kuzenimin ismi cok tatli seker bi cocuk.enes ismide guzel ..kayranin anlami cok guzelmis ..
talha ismini cok severim :)
Ben de Kayra Enes dedim.Çok ahenkli söylenişi..Sağlıkla kucağına al inşaallah..
eren enes sanki birbirini tamamlamıyor gibi geldi bana sağol..Bence Eren Enes daha iyi hemde uyumlu :ecrin_bebek:
tşk ederizkayra dedim bende
tşklerkayra enes
melih ismini sevmiyorum nedense uyması gerekmez aslında..bence kerem salih e uysun istiyorsan ve tek isim düşünüyorsan melih de olabilir yerimseniben
melih: güzel, şirin demekmiş..
bence talha erenn....eren kerem hem uyumlu.....birde kayra bu sıralar çok kullanılan bir isimmmmyerimseniben
talha eren güzel isim...
kayra enes dedım bnde.kayra ısmını cok sevıyorum ama unisex dıye esım ıstemıyo
talha eren ismi kulaga cok hos geliyor,bide sanki cok asil bi isim gibi
eren ismi çok güzel :)
talha isminide çok severim ama talha demeyi pek beceremiyo insanlar komik bişey oluyo..
dayımın oğlunun ismi mehmet eren.. çok hoşuma gitti duyunca..belki sende düşünebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?