Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim anketi :))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim ?

• Yekta

• Ediz Yekta

• Yekta Sefa

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

MazeGuase06

Kaymak çocukların annesii :))
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
1.377
2.837
133
Merhabalar kızlar :) Ediz ve Yekta isimlerini çok beğeniyoruz. Sefa da hoşumuza gidiyor ancak Ben tek isim koyalım diyorum eşim ikili koymak istiyor. En son bu 3 seçeneğe indirdik. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Zaman gittikçe daralıyor :))

Ediz Yekta dedim, sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin Rabbim

Çok teşekkür ediyorum hepinize arkadaşlar. Yekta cepte ama sadece Yekta mı yoksa ediz Yekta mı? Ediz ismini de çok beğeniyoruz.
Yekta : eşsiz, benzersiz.
Ediz : Ulu, yüce, herşeyin yükseği.
Manaları böyle. Sefa yı da eşim çıkardı sonradan. Bakalım sonuç ne olacak. Bebek bekleyen tüm anne adaylarına kolay doğumlar hayırlı sağlıklı evlatlar diliyorum Anne olmak isteyen herkes de hayırlısıyla dileklerine kavuşsunlar inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sadece Yekta cok daha guzel benim fikrimce. Ayrica iki isimle hitap edecekseniz iki isimle hitap cok zor geliyor insana. Kizim iki isimli, zorlaniyorum ikisini birden telaaffuz etmekle. Ikinci bebisime tek isim dusunuyorum..
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..

Amin teşekkürler size de :)

eğer oğlum olsaydı yekta olacaktı ismi ama kızımı bekliyorum :)
herkes çift isim koyma telaşında ama uzmanlar sakıncalı olduğunu belirtiyor ve ilerleyen zamanda zorluk yaşayan çok çocuk gördüm özellikle okul yıllarında. o yüzden sadece yekta diyorum

Teşekkür ediyorum yorumunuz için. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı :)

YEKTA guzel geliyor kulaga hos aslinda ama Tehlikeli bir isim. Anlami yegane tek esi benzeri olmayan. Demek cocuga konuluyor anck (esi benzeri olmayan yanlizca Allah) bu tarz isimlerin genelde ikili isim olarak koyulmasi daha iyi orn Yekta Kaan aanlami esi benzeri olmayan kagan demek
Bende nickimde sonunda 61 kullaniyorum oda esi benzeri olmayan memleket trabzon anlaminda

Teşekkür ediyorum hepinize. Kararsızlık çok kötü, hem kulağa hoş gelen hem anlamı güzel bir isim bulmak çok zor..

aslında hıc bırı demek ısterdım eger yekta koyacaksanız yanına hıc bır ısım koymayın derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…