Doğuma Hazırlık Oğluşuma İsim Arıyorum,Çıldırmak Üzereyim, Acill Yardımm İstiyoruuumm..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah analı babalı büyütsün bebişiniziiiii :) Çınar ismini çok beğendim. alternatif olarak "Uras" diyebilirim. her ikiside çok güzel.

Allah analı babalı büyütsün bebişiniziiiii :) Çınar ismini çok beğendim. alternatif olarak "Uras" diyebilirim. her ikiside çok güzel. ;

Sağolasınız inşallah. Önerileriniz için de çok teşekkür ederim.

24 haftalık hamileyim bende çok kararsız kaldım. Bütün isimlere bi kulp buldum, sanırım karar verdim bebeğim erkek Doruk olucak inşaallah..

24 haftalık hamileyim bende çok kararsız kaldım. Bütün isimlere bi kulp buldum, sanırım karar verdim bebeğim erkek Doruk olucak inşaallah..

senin de bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. biz de aynı şekilde her isme bir kulp bulduk. Doruk da çok güzel bir isim adıyla yaşasın inşallah.

oğlunu sağlıkla kucağına al inşallah canım..

benim de oğlum olacak nasip olursa, adını Yaman koyucaz..

aslında ben Tuğra ismini çok beğeniyorum ama eşimi ikna edemedim..
onun dışında Yaman ve Timuçin arasında kalmıştık

çok teşekkür ederim amin sana da Allah oğluşunu sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Bence de Yaman ve Timuçinin arasında Yamanı seçmekle iyi yapmışsınız çok güzel bir isim adı gibi Yaman bir delikanlı olur inşallah.

Benim oğlum olsa babamın adını verirdim.Babam hayatta (Allaha şükür ki) ileride oğluma seslendikçe babamı hatırlayayım diye bunu yapardım.Kızımda Ece Emine (emine annemin adı) ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…