Oglusuma isim arıyorum

Güzel bence canm. Erkek isimleri çok guzl ya kolay olmalı secmek . Bzde Serkan koyacagz erkek olursa ama kız hala düşnmekteyz br türlü bulamıyoruz. ;)

Emir emin Eymen isimlerinde seviyorum Eymen çok koyuldu bu ara ama

Güzel bence canm. Erkek isimleri çok guzl ya kolay olmalı secmek . Bzde Serkan koyacagz erkek olursa ama kız hala düşnmekteyz br türlü bulamıyoruz. :KK66:

Emir emin Eymen isimlerinde seviyorum Eymen çok koyuldu bu ara ama
cnm senin kızın olursa egerr sana konu açtığında yazarımmm bennn tiyoolar bendeeee

Teşekkür ederim canim bazilari kiz ismi bu nerden buldun diyor uzuluyorum eğer kızın olursa duru veya doğa düşünebilirsiniz ben kızım olsaydı onlardan birini koymayı düşünüyordum sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah

Berkenin anlamı ne?
Gökhan hakan ertuğrul çağatay tuna alper mete bunlar benim beğendiklerim

Kızlar oğluma isim belirliyorum berke ismi nasıl sizce fikir verirmisiniz
Cnm ilk gebelik mi tabiki öncelikle hayırlı dogumlar diliyorum toprak.mirza .çınar.çagan.asil.aklıma gelirse daha yazarımm

Berke kırbaç, kamçı diye geçiyor kulağa hoş geliyor diye hoşuma gidiyor

Berk, Berke güzel isimlerde su canerin berkesi bozdu isi artik kiz ismi olarak biliniyo. Yoksa sirf erkeklerde duymustum. Alternatif Berk koyabilirsiniz.

Yuşa, Arden , aras , yasir, zeyd , göktuğ, duhan degisik gelen isimleri hep not ederim bunlari buldum arasindan

öncelikle bebeğiniz sağlıklı ömürlü olsun inşalahhhh ....şu canerle berke evlenip bide cocuklarının adını canberk koyucaz dediklerinden beri berke isminden soğuttular beni....bide çok koyuluyo bu berke berk berkcan daha oturaklı isimlerde bulabilirsiniz ...
mert - emre - yusuf ve furkan benimde bi oğlum olursa bunlardan birini koymayı düşünüyorum
inşalahhh olur tabi

sürekli isim değiştirıyorum ben her sene baska ısım favorim oluyor berke guzel değil hem ısım anlamı olarak kırbac anlamına gelıyomus hoş değil sadece berk daha tatlı canım anlamı hoş olan koymamız gerekırmıs mesela cenk hosuma gıdıyordu savaş harp anlamına geldıgı için konulması pek uygun değilmiş yani o yuzden ceme cevırdım dıger hosuma gıden isimler arden egem suanda :KK37:

Back
X