Oğluşuma isim ariyoruz

Benim oğlumun adı yavuz emre
Yavuzsultan selimden etkilenerek yavuz ismini verdik.
Zor bir iş biz son güne kadar kararsizdik.

Allah bagislasin cnm evet zor bi karar veremedik seker falan yaptiricam yaptrmiyorm :)

Merhaba cnm inşallah bebegini saglikla kucagina alirsin benim en cok sevdigim isimler ege , efe, toprak, ve çınar insallah bir gun bende hamile oldugumu ogrenip isim telasina kapilirim cok tatli telaslar bunlar Rabbimiz herkese nasip etsinnnn Inşallah:) duya isminide kiz bebek icin cok beyeniyorum ama esim dahil kimseye sevdiremedim :(

Merhaba cnm inşallah bebegini saglikla kucagina alirsin benim en cok sevdigim isimler ege , efe, toprak, ve çınar insallah bir gun bende hamile oldugumu ogrenip isim telasina kapilirim cok tatli telaslar bunlar Rabbimiz herkese nasip etsinnnn Inşallah:) duya isminide kiz bebek icin cok beyeniyorum ama esim dahil kimseye sevdiremedim :(

Merhaba cnm inşallah bebegini saglikla kucagina alirsin benim en cok sevdigim isimler ege , efe, toprak, ve çınar insallah bir gun bende hamile oldugumu ogrenip isim telasina kapilirim cok tatli telaslar bunlar Rabbimiz herkese nasip etsinnnn Inşallah:) duya isminide kiz bebek icin cok beyeniyorum ama esim dahil kimseye sevdiremedim :KK43:

Sagl cnm amin insallah ennkisa zamanda sende kavusursn bebgne insallah ege efe bunlar var cevremzde benmde hsma gidio ama cinari bende begnyrm ama esime begendiremedm bir turlu

Şimdiye kadar begndim ismler çınar Çağan egemen eymen akın bunlar ama esim begnmedi yine :(

Back
X