Doğuma Hazırlık oğluşuma isim bulamıyoruz:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
peki şu isimler nasıl?
Aras ,Arel ,,Yağız

hoşunuza giden isimler yokmu yaaaa hadi kısslaar oğluşumun isim annesi olan kim olacak bakalıım:)

Bence isim hem kulağa hoş gelmeli hemde anlamı güzel olmalı.Anne babanın çocuğu üzerinde en büyük görevi ona iyi,güzel isim koymakmış.Benim bebişim 4 aylık ismi Furkan.Biz ya Melih ya Furkan diyorduk sonra 5 aylıkken Furkan'a karar verdik.Bir isme kalbinizin ısınması önemli hadi hayırlısı ismiyle güze güzel sağlıklı yaşasın inşallah

kesinlikle katılıyorum kızlar size.ismi karakteri olacak oğlumun.bu anne ve baba olarak en büyük görevimiz.bunu tam anlamıyla yapmak istediğimiz için bu kadar zamandır hiç bir ismi beğenemedik

bende hamileyim oğlum olacak çok beğendiğim ve koyacağım isim emir anlamı çok hoşuma gitti peygamberler soyundan gelen kişi demekmiş ayrıca lider demek

bende bulamadım
ama tercihlerim var tabiki

- Dağhan , Çınar, Kuzey, Kayra , Rüzgar, Poyraz, Alperen, Yalın , Demir, Deniz, Bulut, Aras ,Çağan ve Tuna hem seçenek sizlerdende yardım bekliyorum sizce hangisi

benimde oğlum doğdu doğacak hala isme karar veremedik eşim metehan ismine taktı kulağa hoş geliyor ama caizmi acaba bilgisi olan varmı

Bizde Demir Asaf dusunuyoruz bakalim.
Gerci esim Emir'e daha sicak bakiyor ama bilmiyorum.

Hayirlisi, Allah herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah.

kızlar insallah bizim de oğluşumuz olacak temmuzda adını Ahmet Akif koymak istiyorum sizce nasıl yorumlar mısınız...

ben çoook yeni hamileyim.çok önceden beri metehan aklımızda. eğer erkekse ismi belli. onun dışında
alper
kağan
berke
berkay
yiğit efe
ege
toprak bu isimleri beğeniyorum

ben çoook yeni hamileyim.çok önceden beri metehan aklımızda. eğer erkekse ismi belli. onun dışında
alper
kağan
berke
berkay
yiğit efe
ege
toprak bu isimleri beğeniyorum

evet yiğit efe de güzelmiş peki sence ahmet akif nasıl ben cok değişik isimle aramıyorum kulağa hoş gelsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…