Doğuma Hazırlık oğluşuma isim konusunda yardım edermisiniz??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar
doğumuma 20 gün kaldı ve biz hala ismine karar veremedik.alternatifleri sıralayıp bu konuda bana fikir verirseniz sevinirim.

BERAT (bu isim üstünde çok duruyoruz..)
EREN
EMİR
TAHA
TALHA
ENES
EMRE

bu isimler hakında ne düşünüyosunuz özellikle berat ismi için berat şuanda kesin değil ama üstünde çok durduğumuz isim sizde bişiler sölerseniz farklı isimlerde olabilir anlamlı olması lazım bana yardımcı olursanız çok mutlu olcam....:1hug:a.s.a.s.

teşekkürler arkadaşlar
bana yardımcı olacak kişi pek yok sanırım:sinifsinif:
berat ismi üstünde duruyoz sizce nasıl bu isim

açıkcası favori ismim eren emrede çok güsel ama çok fazla var ilkolula başladığında bikaç tane erenle karşılaşmasını istemem bu konuda çok düşündük ama çok kararsızız...
berat ismi için düşünüyoruz ama karar veremiyoruz çokmu kötü sizce berat ismifisfisfisfisfisfis

Emreler ve Enesler çok yaramaz oluyor. Tecrübeyle sabittir :) Ben Eren veya Berat derim. ıkiside çok güzel isimler... Hayırlı evlat olur ınşallah.

eren den çok var bence emir en güzeli berat ı beğenmedim desem alınmazsın umarım

yoo alınırmıyım hiç ben fikrinizi soruyorum sizde tabiki fikrinizi söleyeceksiniz ama eren kadar emir de çok bu konuda pek katılamıcam çok die sölüyosan eğer tabiii saol canım yinede değerlendircem tabikiiiopuyorumnanaktan

eren yada emre olabilir çocugun her yaşta taşıyabilecegi isim olmasını tercihimdir aslında çok isim var ama senin verdigin seceneklerde benim fikrim bu canım...

BERAT 'ta sizin içinize çok sinmemiş ki soruyorsunuz...
Ama önemli olan sizin ona en çok ne diyerek seslenmek istediğiniz..........
bebeğiniz doğsun en güzel isim gelir onu bulur......
şimdiden sağlıkla kucağınaza alın, hayırlı doğumlar..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…