Doğuma Hazırlık oğluşuma isim konusunda yardım edermisiniz??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
berat bence çok güzel ve anlamlı bir isim diğerlerinden çokça var zaten ama enes i de tavsiye ederim

Emre çok güzel bir isim kulağa da çok hoş geliyor, erkeğe de çok yakışıyor
Hayırlı doğum nasip etsin Rabbim size, sağlıcakla gelsin meleğiniz inşallah

önceden bende oglişime berat adını düşünmüştüm ama sonradan söylenişi çok sert geldi ve vazgeçtim.
bence yazdıklarından en iyi olanı eren hem kibar hem söylenişi yumuşak hem de kulaga hoş geliyor.

içime sindi ama insan ömür boyu kullanacağı ilerde sorun yaşamayacağı bi isim koymak istiyo kendinden olan ve hayatının tümü olacak çocuğuna oyüzden fikrinizi soruyorum..9 aydır düşünüyoruz isimine hem güzel hem ANLAMLI hemde çok fazla olmayan isim olsun istiyorum...çok olmayıpta abuk sabuk isim olsun da istemiyorum oyüzden bu kadar uzun sürdü isim konusu sizde tahmin edersdinizki kolay bişey değil ismiyle anlamıyla yaşayacak çocuk...bebeğim doğduktan sonra konulsun istemiyorum çünkü çevreden mudahale çok bizde ozaman yeter tamam şu olsun diyerek geçiştirmek istemiyorum..çok teşekkürler önemli olanda ilk başta sağlıklı olması zatenyerimsenibenyerimseniben

benim enes isminde oğlum var yaşıtlarına göre çok aşırı kıvrak zeki ve bir o kadarda afacan.kalabalık ortamda dikkatleri hemen üzerine çeken bir çocuk.isminden mi bilinmez ama bir o kadarda itaatkar.3.5 yaşında olmasına rağmen her zaman nerde ne yapacağını çok iyi bilir.ögretmenleri kreşteki eneslerin bu şekilde olduğunu hem yaramaz hem çok akıllı olduklarını söylediler.çok çok aşırı memnunum isminden.bir oğlum daha olursa onun da ismi muhammed ahmet düşünüyoruz allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…