Doğuma Hazırlık oğluşuma isim lütfen yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

balnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
51
0
86
43
Kocaeli
oğluşumun doğumuna 4 hafta kaldı ve isme karar veremiyoruz yardımlarınızı bekliyorum...

AREL:Temiz,dürüst kimse
ALP: Eski Türklerde kahraman, yiğit, cesur, bahadır
ALPER:Cesur,yiğit
BARTU: En eski türk hanı
BATURALP: Yiğitler yiğidi
DORUK:Zirve
YAĞIZ: Yiğit,cesur delikanlı

sizce hangisi daha güzel???

AREL:Temiz,dürüst kimse ariel le karışabilir...
ALP: Eski Türklerde kahraman, yiğit, cesur, bahadır çok hoş bir isim herhangi bir isme ek de yapılır
ALPER:Cesur,yiğit güzel
BARTU: En eski türk hanı bence bu.. isterseniz ALPBARTU da olur.
BATURALP: Yiğitler yiğidi söylemesi biraz zor geldi
DORUK:Zirve bu da güzel
YAĞIZ: Yiğit,cesur delikanlı nette yagiz olarak yazacak ilerisini düşünerek eledim.

kendi isimlerinize de (anne-baba) uygun olanlardan seçmenizi tavsiye ediyorum...

benim adım özen eşimin adı ahmet çok düşündük ama ikimize uyumlu bir isim bulamadık:uhm:

anladığım kadarıyla eski türk isimlerini seviyorsunuz.. ama AREL, BARTU ve BATURALPi direk ele derim ben.. değişik isimler evet ama biyandan da uydurmasyon isim gibi geliyor kulağa..
ALP, ALPER, DORUK, YAĞIZ isimleri güzel..
soyadınıza hangisi uyuyorsa onu seç bence ses uyumu olarak..

özay olabilir. (Özlü, özü ay gibi ay..)

özden olabilir. (unisex bir isim) anlamı:Soyu temiz olan

eşinize uygun birşey gelmedi aklıma :)

fikirleriiniz için çok teşekkürler arkadaşlar...kafamda bişeyler oturmaya başladı...:lepi:

arel deniz olabilirmi istermisiniz

iki isim tercih etmiyorum çünkü benimde iki ismim var ve çoğu yerde zorluk çekiyorum ama arel in yanına bir artı daha koyayım yerimseniben

Son düzenleme:
arel tek başına bana güzel gelmiyor bende arel deniz istedim ancak üryamda muhammedgördüm için muhammed arel güzel olmadı dedi herkez bize

Back
X