Doğuma Hazırlık oğluşuma isim önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pomcik

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
92
53
8
Bayanlar merhaba beş aylık hamileyim ogluşum olacak inşallah
İsim konusunda karar verip isim beğenemiyorum. İki isim koymak istiyorum. Evliliğimde babamla sorun yaşadım. Hala konuşup gorusmuyoruz. O yüzden ilk ismi Zeki olsun istiyorum anlamı da güzel. Yanına yakışır anlamı güzel olan isimler önerir misiniz? Düşündüklerim Zeki Baran, Zeki Ediz

Baba ismi koyman çok hoş bende ikinci oğlum olursa babamın ismini koyucam ilk oğlumun adı kayınpederimin adı yanınada kerem koydk.erkek olursa bu bebekte mehmet bertan düşündüm ama bakalım ...sana da önerim zeki turhan ,egemen zeki ,toprak zeki,doğa zeki,zeki güneş ...ben doğayla ilgili olan her ismi seviyorum o yuzden sanada öyle önerdim ..bir isim eskiyse yanına mutlaka bir modern isim olmalı diye düşünüyorum.inşallah bebeğin barışmanıza olanak sağlar

Tesekkur ederim, inşallah canim

Zeki Zade, Zeki Berat, Zeki Ekin, Zeki Müren yalnız Zeki koysanız bile cok güzel, Allah sag salim kucagınıza aldırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…