Oğluşuma yaptığım araba paspas

gamyoncuiremsuKIZLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ...ÖYLE KAFADAN YAPTIM AMA ÇOK HOŞUMA GİİTTİ SİZLERLEDE PAYLAŞMAK İSTEDİM...OĞLUŞUM ARABA SEVERDE BÜTÜN ERKEK ÇOCUKLARI GİBİ...gamyoncuiremsu

walla süper olmuş heleki öylesine kafadan yaptım dediğine göre örgü konusunda baya beceriklisinn
kısaca nasıl yaptığını açıklayabilirmisin? çok hoşuma gitti cidden

walla süper olmuş heleki öylesine kafadan yaptım dediğine göre örgü konusunda baya beceriklisinn

tşk ederim...örgü konusunda çok becerikli değilim.sadece kazak falan örmek yerine bu tür şeyleri yapmayı seviyorum.haroşa ördüm ,pencere kısımlarına gelince eksilttim kenarlardan...pencereleride içinde ördüm.özellikle köşe kısımlarını eksilterek yuvarlaklaştırdım.tekerleri ve farı tığla örüp dıktım.kalın ip kullandım.70 ilmek falan başladım...azcık örgü.biliyorsan kolaylıkla yaparsın.

Eline sağlık çok güzel olmuş oğluşuna da maaşallah

Tijenciğim de ne marifetler var gözü kapalı yapar bunu kaydirigubbakcemile5

çok güzel olmuş ellerine sağlık oğluşunda güzel günlerde arabalarını üzerinde sürer inş..

açıklama için çoooook tşkler tatlım
pazartesi çarşıya çıkacağım ip için önerin varmı? ne kadar ip gider acaba?5 tane kalın ip alsam arabanın kendisi için? yetermi
birazcık örgü konusunda bilgim var ama usta değilim burda arkadaşların çalışmalarını görünce, yanlarında ben acemi bile değilim :)

Evet ya çok hoş olmuş Allah bir evlat nasip ederse bende yapmayı düşürüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…