Oğluşumun adına bi bakıverin

dlkozr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
5
8
8
40
arkadaşlar sırf bu konu artık çözülsün aklımda diye üye oldum aralık sonu gibi doğum olacak inş ama hala isim konusunda kararsızım aylardır kafa patlattıktan sonra en azından seçenekleri belirledim AHMET ismi kesin olacak ikinci isim olarak da üç seçenek var aklımda
1-KAAN
2-METE
3-ERAY
kafayı yiyecem düşünmekten hangisi daha cok uyar hangisi daha hoş durur bilemiyorum hoş bana kalsa eşimin ismi vermek istedim AHMET HAKAN olarak ama eşim sıcak bakamadı ikinci isim çocuga alternatif sunmalıymış eşim kaan da ısrarcı ama kaan yazım da ve söyleyişte hep problem olacak kaan mı kağan mı tarzın da yani kızlar birazcık bile fikriniz varsa olumlu olumsuz lütfen yardımcı olun şimdiden herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar

görümcemde oğlunun adını koyarken yazılımında söyleniminde sorun yaşar diye korkmuştu ama kaan koydular şimdi gayet güzel bence hiç öyle şeylere takılmayın ahmet kaan uymuş

Ahmet Mete sıkıntılı olur gibi....
ve Ahmet Eren çok duyuyorum
Ahmet Eray nötr
Ahmet Kaan hoş gerçekten
sağlıkla kucağınıza alın inşallah, hayırlı doğumlar..

Soyisim ile bütünleşince nasıl duracak ona bakın derim ama bence de AHMET METE güzel uyuyor.
hayırlı doğumlar diliyorum.

mesajlarınızı merakla bekliyor ve okuyorum arkadaşlar zaten söylenişte muhtemeelen ikinci isim kullanılacak

Ahmet mete ismi uyumlu gibi ilk isimle ikinci isimin ortak harfleri olduğundan uyumlu geliyor benim kulağıma.

Arkadaslar son mesajindan 15 dk sonra suyum geldi sanirim dogum olscak cok telasliyim bebegim daha kucucuk iki gun icinde karar vermem gerek suan hastanedeyum allah rızası için dua edin bana ve ogluma

Arkadaslar son mesajindan 15 dk sonra suyum geldi sanirim dogum olscak cok telasliyim bebegim daha kucucuk iki gun icinde karar vermem gerek suan hastanedeyum allah rızası için dua edin bana ve ogluma
canım Rabbim yardımcın olsun sağlıklıca kurtulun gelin inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz.

Bebegim 32+4 de bugun oglen acil tarafindan dunyaya geldi ve en guzel ani yasatti rabbime cok sukur bir insan babasina bu kadar benzeyemez dogar dogmaz sanki bebegim babasindan can almis oyle olunca da baba ogulun arasina girmek istemedim sen ne istiyorsan onu koy ben raziyim dedim oda ahmet kaan olsun dedi ve olay çözüldü zaten bebegimin yasdigini gormek sesini duymak bana en guzel hediye oldu ama arkadaslar eger karar veremiyorsaniz dogmasini bekleyin rabbim yuzune bakinca adini soyletiyor zaten herkese hayirli dogumlar

Canım benim güle güle büyüt oğlunu Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Darısı başımıza inşallah. Erken doğmuş ama sağlıklı olmasına çook sevindim :)

Umarim yavrunda sen de iisinizdir Allah bagislasin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…