Doğuma Hazırlık Oglusumun hala bir ismi yok :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

KONTESB

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
24
4
8
Avustralya
Kizlar merhaba, 2 ayim kaldi oglusumu kucagima almama ins. Ama biz hala isim bulamadik. Ve hic bir fikrim de yok, su mu olsun bu mu diye bile buldugum bir sey yok :5:

Bana yardimci olabilir misiniz? :44:

Sevgili Kontesçim,
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah! sağlıkla, şansı ,bahtı açık olsun, hayırlı evlat olsun inşallah.
Bunlar hallolur, lütfen kafana takma hiç.
Ama benim nacizane önerim 2 isim olmasın derim :))
Geçen ay bir arkadaşım doğum yaptı anne başka isim soluyor, baba başka isim , zor ya:))
bi de harflerin yaydığı titreşimler varmış. internetten bi araştırsana belki fikir verir.

ömer, eymen, baki, muhammed, mehmet, emir, bilal benim sevdiğim isimler.. çook zor seçmek gerçekten:44: yaşı uzun olsun inşaallah hayırlı evlat olsun:nazar::nazar:

Tuna, Doruk, Rüzgar, Kerem, Ekin, Sinan, Kaan, Efe erkeklerde en sevdiğim isimler.
Kolay gelsin isim işi zor

Tuana,çınar,mert,ilker,melih,ada

Iki isim sunnettir iki isimde koyabilirsin minik bebisine :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

emir,
efe,
kaan,
ömer,
yunus emre .. :emir_bebek::emir_bebek:

şimdiden hayırlı doğumlar canım benimde 2,5 ayım var hayırlısıyla..bizim adağımız vardı muhammed diye çok şükür ismi belli yani yoksa çok zorlanırdım..ama bende sana iki issim koymamanı öneririm tek daha güzel..mesela ;deniz severim

Kizlar cok tesekkur ederim fikirlerinizi paylastiginiz icin. Hepsi de guzel isimler ama bilemiyorum, secmek cok zor :50:

Tuna
Taha
Talha

guzeller sanki ama hala hah bu iste diyebilmis degilim :(

Kizlar cok tesekkur ederim fikirlerinizi paylastiginiz icin. Hepsi de guzel isimler ama bilemiyorum, secmek cok zor :50:

Tuna
Taha
Talha

guzeller sanki ama hala hah bu iste diyebilmis degilim :(

Tuna...
Taha ve Talha isimlerini sevmiyorum.
Kabalar bence söylemesi de zor.

Ben Rüzgar, Efe ya da Mavi koymayı düşünüyorum. Bir oğluşum olmasını çok istiyorum, seninde Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini :16:

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. :emir_bebek::nazar: Bir kaç öneri de benden :)
DORUK-TOPRAK-BARIŞ-UMUT-HAMZA-YUSUF-CAN-ÇAĞATAY-DEMİR-EMİR-EMRE-GÖKAY-GÖKHAN-HAZAR-ÖMER-YUSUF-BULUT-BATU-KAYRA-ÇINAR-BERKAY
bayağı ansiklopedi yaptım :) bunlar genel anlamda benim sevdiklerim. Kulağıma hoş gelen söylenmesi keyif veren isimler fikir olsun.. :21: Bebişiniz hayırlı olsunnnn:48: Benim favorim(ÖMER SUDEYS, HAMZA YUSUF, BULUT EGE )

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. :emir_bebek::nazar: Bir kaç öneri de benden :)
DORUK-TOPRAK-BARIŞ-UMUT-HAMZA-YUSUF-CAN-ÇAĞATAY-DEMİR-EMİR-EMRE-GÖKAY-GÖKHAN-HAZAR-ÖMER-YUSUF-BULUT-BATU-KAYRA-ÇINAR-BERKAY
bayağı ansiklopedi yaptım :) bunlar genel anlamda benim sevdiklerim. Kulağıma hoş gelen söylenmesi keyif veren isimler fikir olsun.. :21: Bebişiniz hayırlı olsunnnn:48: Benim favorim(ÖMER SUDEYS, HAMZA YUSUF, BULUT EGE )

2 isim gerçekten zor.. benim 2 ismim var ve oğlum zorluk çekmesin diye 2 isim düşünmüyorum bir ismi olsun güzel olsun:) :46::46:

Back
X