Doğuma Hazırlık oğluşumun ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dennes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
25
0
36
Gaziantep
herkese merhaba.oğluma aras mert ismini düşündük sizce kulağa nasıl geliyor,aras konusunda biraz kararsısız yorumlarınızı bekliyorum

Aras Mert güzel fakat sadece Mertte gayet hoş iki isim olunca genelde teki kullanılıyor bitişik isim gibi durmadığı sürece

Aras da Mert de ayrı ayrı çok hoş isimler, ancak bence Mert ismini tek başına kullanırsanız daha hoş olabilir. İsim seçimleriniz çok güzel. Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin.

Ben de tek başına ARAS ismini beğeniyorum bu günlerde.. Bir de çift isim olunca pek iyi olmuyor diyorlar. Çift isim koyan bir kaç arkadaşım pişman oldu, adı şu ama biz şu diye çağırıyoruz diye açıklama yapıyorlar herkese.. Allah analı babalı büyütsün arkadaşım.. Adıyla yaşasın bebişiniz..

bencede tek olarak aras ismi yeterli....neden iki isim birden konuluyor...karmaşa oluyor bence....benim 3 çoçuğum var hepside tek isimli....

İkisi de çok güzel isimler ama ben tek isimden yanayım.Daha dikkat çekici ,güzel ve akılda kalıcı.Ne kadar sade o kadar iyi

Son zamanlarda bu iki isim koyma modasını anlamıyorum herkez aynı şeyi yapıyor anlamı güzel olan bir tane isim koymak en güzeli ne gerek var uzatmaya. Birde yanına soyadı eklenince upuzun isimler oluyor.

Son düzenleme:
bencede iki isim pek hoş durmuyor çünkü Aras ismi kalın ünlü Mert ise ince ünlü olduğu için telaffuzu zor bence Aras ismi tek başına daha güzel ayrıca Aras oğlumun ismi

Back
X