Doğuma Hazırlık Oğluşumuza Deniz in yanına ek isim arıyoruz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayali21

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
116
2
318
Diyarbakır
Merhaba canlar oğluşumuzun isiminin birine karar verdik Deniz olcak ikinci bir isim düşünüyoruz karar veremedik. Kuran da geçen yada anlamı güzel isimler varsa bildiğiniz yardımcı olursanız seviniriz. Şimdiden çok teşekkürler...

Deniz ebrar
deniz batın
deniz ali
deniz çınar
deniz islam
deniz berke
deniz buğra
deniz erdem
deniz eren
deniz arda

Deniz Ege
Deniz Çınar
Deniz Melih
Deniz Arda
Deniz Yağız
Deniz Alp
Deniz Ayaz
Deniz Özgür

:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniz Eren
Deniz Baran
Deniz Berkan
Deniz Ege
Deniz Ömer
Mavi Deniz
Miraç Deniz
Deniz Aras
Deniz Utku
aklıma gelenler şimdilik bunlar..Deniz'de tek çok güzel bi isim ayrıca :))

bizde deniz koyucaz oglumun ismini yanina isim bulamadik.ben göktuğ deniz olsun diyorum babasi deniz tuğra.sizce hangisi daha gùzel.farkli önerilerde olabilir.

batın olmasın o benmmmmm :) şaka tabiki bence batın ismi çok güzel ve tek kullanılmıyomuş zaten... denizin yanınada gayet güzel oluyo sankim :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

tşkler arkadaslar çok güzel öneriler seçim yapınca yazarım önerisi olan varsa ekleyebilir

Deniz Taha da güzel olur cnm Kur'an da TAHA suresi var bilirsin
Deniz Furkan var bide Furkan iyiyi kötüyü, dğuyu yanlışı ayırt eden anlamında, hayırlıı olsun ben daha oğluşuma isim bulamadım çok kararsızım :44:

Deniz Alpar(yiğit,cesur)
Deniz Aral (takımada,sıradağlar)
Deniz Bulut :)
Deniz Arman (kutsal rüya,emek ,arzu)
Deniz Volkan
Deniz Korcan(kanı kaynayan)
Deniz Kunter (sağlam,kuvvetli )
Deniz Erman (erdemli,yiğit)
Deniz Akel (dürüst güvenilir,eli uğurlu)
Deniz Aden (cennet bahçesi)

Son düzenleme:
Merhaba canlar oğluşumuzun isiminin birine karar verdik Deniz olcak ikinci bir isim düşünüyoruz karar veremedik. Kuran da geçen yada anlamı güzel isimler varsa bildiğiniz yardımcı olursanız seviniriz. Şimdiden çok teşekkürler...

Şimdiden hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

deniz kayra
deniz enes
deniz mert
deniz emir

burda oğluna deniz ismini koyacaklar olduğunu görünce cok sevindim. bende deniz istiyorum ama esim daha cok kızlarda kullanıldığını dusunuyor bu ismin.
boyle bir mantığın cok sacma olduğunu ona defalarca anlattım. kaldı ki deniz kelimesi bi cok dilde eril- masculine bi kelimedir. türk destanlarında da erkek olarak geçer ama araştırdım gerçekten ülkemizde daha çok kızlarda kullanılmış isim olarak.
bizim ismimiz emin deniz olacak babası son dakikada bi arıza çıkarmazsa bence içinde e harfi olan isimlerle uyumlu oluyor...

Deniz efe ve Erdeniz bu arada benim oğlumun adı Ali ve şuan en popiler isim ve eskimeyen bir isim anlamıda çok güzel Ulu ve Yüce demek

Back
X