Bebek İkinci El Ogluşumuzun küçülenleri-primark-mothercare-hm-carters 40. Ve 41. Sayfalarda

geliza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
495
53
73
Oğluşumuzun küçülenlerini sahiplendiriyoruz. Sayfaların çok karışık olduğunu yazmış herkes:)kalanları ayırdım ve yeni küçüklerimizle aylara göre ayırdım..40-41. SF.larda
bedenleri yanlış yazılmış olanlar
4.gap 12-18 ay
6.hm 18-24 ay
9 lcw 18-24 ay
11.colombia mont 2 yas

MİNİŞLERE UÇANLAR
2-9-12-24-74-103-104

Son düzenleme:
Satışı tamamlanmış ürünlerinize ait konularınızı kapattırmadan yeni konular açamazsınız.
3 den fazla konu açmak,tek ürün satışı için konu açmak yasaktır.
Daha önceki konularınızın çoğu tek ürün satışı olduğundan konular kapatılacaktır.
Lütfen bundan sonra ki satışlarınızı bölüm kurallarına uygun yapınız.

Bölüm Kuralları;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bölüm-kuralları-lütfen-okuyunuz.671778/

Satışa açık diğer konunuz;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamile-kıyafetlerimi-satıyorum.743805/page-2

Merhabalar, oğluşun küçülenlerinlerinden MONTları ilk etapta hazırladım. Bazılarının etiketleri bebeğe batmasın diye kesilmiştir. Almak istediğiniz montun etiketi var mı diye sorabilirsiniz ben tek tek yazmıyım. Toplu alımda daha mutlu olurum:) kargoyla tek tek ugrasmamış olurum:)

Ankarada elden almaya talibim. Benim bebis 6 aylk ve bjr yasina kadarlk uygun kiyafetler ariyoum. Resimleri Ekledigjnde goruselim mutlaka.

resimleri eklemekte sorun yaşıyorum:) cok büyük boyuttalar galiba

1. MOTHERCARE LACİVERT MONT, DIŞI KADİFE, İÇİ PAMUKLU, 6-9 AY, 9 KG, 73 CM E KADAR AMA BİZİM BEBİŞ 7 AYA KADAR KULLANDI, O DA BİRKAÇ KEZ:)

Fiyatlarıda yazarsanız iyi olur :)

Şapka çıkarılacak bir davranış bu yaptığınız :) Üretmek yerine böyle bir sistemle kullanılmışları kullanmak daha iyi

İnanın bircoğuna sıra gelmedi, o kadar hızlı büyüyomuş ki bunlar

2. F&F, 6-9 AY, 74 CM, 9 KG , Dışı Mavi, içi baluşlu kapşonlu, fermuarları fosforlu yeşil mont

Eklentiler

• 11.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 425
3-SMYK, Yeşil Mont İçi polar, kollar lastikli , üzerinde korkunç bir canavar var, 74 cm. yanlız montun isim adres yazılan etiketinde bizim bebişin adı ve adresi yazıyor:)

Eklentiler

• 3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 355
4.MOTHERCARE kapşonlu hırka, 6-9 AY, 9 KG, Rengarenk her renkle iyi gidiyor.

Eklentiler

• 4.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 328
5. SMYK, Korkunç Timsah, 68 cm. Fosforlu Yeşil ben burdayım der, Dışı yumuş polar, içi pamuklu, cepli. Tam bebişle fotoğraf çekmelik:)

Eklentiler

• 5.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 316
yarın devam, bir haftada ancak satışa hazırlanırım ben bu hızla:)

6-H&M, Sevimli Ayıcık Mont Tulum, 2-4 ay, 68 cm. Ama kalıbı geniş biz 6 aya kadar kullanabildik. Size kuyruk detayı da fotografladım. Dışı ayı görünümlü, içi pamuklu:)

Eklentiler

• IMG_7518 (600x800).webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 329
  • IMG_7519 (600x800).webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 315
  • IMG_7520 (600x800).webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 347
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…