Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 VE 23. SFDA KALANLAR VARDI 6-9 :)6-9 aylik kiyafetlerinizi eklemiycekmisiniz
zara lacivert etiketi üzerinde içi polarlı pofuduk kapşonlu mont. 18 ay. bize küçük gelen bir hediyeydi hiç kullanılmadı.
Merhabalar yazlık kıslık tercih var mı?6-9 ay kalanlari resim ve fiyat gonderebilir misiniz. whatuptan 0532 568 22 78
oglum su an 5 aylik. mevsimlik seyler olabilir. kapsonlu seyler olmasin.femuarli da istemiyorum ama olursa da tenine degecegi yerde korumasi olsun.Merhabalar yaz
Merhabalar yazlık kıslık tercih var mı?
merhabalar, kalanlar 0-3 ay (2)oglum su an 5 aylik. mevsimlik seyler olabilir. kapsonlu seyler olmasin.femuarli da istemiyorum ama olursa da tenine degecegi yerde korumasi olsun.
6-9 ay icin 3 ve 8i ayirir misin.7 vr 12 satildi sanirimmerhabalar, kalanlar 0-3 ay (2)
3-6 ay (5-6-9-12-17)
6-9 ay (2-3-4-6-8-10-13-14-15-16-18)
9-12 ay (1-4-5-6-7-8-10-15-16)
yeni bişeyler eklicem:)
tabi ki ayırırım, bugün bişeyler eklicem vaktim olursa onlara da bakıp karar ver istersen6-9 ay icin 3 ve 8i ayirir misin.7 vr 12 satildi sanirim
2. F&F, 6-9 AY, 74 CM, 9 KG , Dışı Mavi, içi baluşlu kapşonlu, fermuarları fosforlu yeşil mont
5. SMYK, Korkunç Timsah, 68 cm. Fosforlu Yeşil ben burdayım der, Dışı yumuş polar, içi pamuklu, cepli. Tam bebişle fotoğraf çekmelik:)
18.19.20.MOTHERCARE, 3'lü Arabalı Set, Kırmızı-Mavi-Yeşil. 0-3 ay, kalıpları rahat biz 4 ayın sonuna kadar kullanabildik. Tulumların üzerinde miniş miniş arabalar var, yakası yenidoğan için çok rahat, yuvarlak yaka, giydirip çıkarırken boyunu sıkmıyor. Tırnakların yüzü çizmemesi için elleri eldiven oluyor.
Merhabalar,mothercare 0-3 ay tulum kaldı sadeceelinizde mi acaba satıldı mı