Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim begendiğinizeCanim ürünlerrimiz geldi tertemiz cok güzeller cok tesekkür ederim.ikinci el satilacaksa böyle satilmali hakikaten alan memnun satan memnun![]()
Evet maalesef;(chicco hırka satıldı mı acaba
Merhabalar, sizin msj araya kaynamış.şimdi gördümayakkabilardan 126 satildimi 18 no olan
Canım senin bebişe de en şirinleri gitti benceHepsi benim olsun olarmiBayiliciiim geliza cokmu cok sekerler
Bayildimmmmmm tertemiz miss gibi bu kulubun en iyi urunleri sende kirisik kirisik yatak uzernde teshirler hic hos degil orneksin ggelizm azicik bile yipranmis degil orginal h&m leri kaptim oh ya mck mck132
Canım senin bebişe de en şirinleri gitti bence![]()
Merhabalar,130 15 tl, 131'i biraz önce bir anniş ayırttı;(canım merhaba 130 ve 131 in fiyatlarını öğrenebilir miyim
Bebişiniz 6-9 aylık ise bir sürü mc tulum body var ama foto koymaya üsüniyormcanım merhaba 130 ve 131 in fiyatlarını öğrenebilir miyim
şimdi daha da küçüldü zaten hareketlenince eski formunu koruyamadı:)Canim 12 ay kiyafetler olursa haberim olsunsenin bebis biraz daha büyuk olaydi iyiydi:-(
slm, özelden msj attımAyrica hic bahsi gecmemis ama elinde oyuncak var mi satmayi düsündügun bak varsa ilk alici benim ha önce ben soyledim![]()