Oğluyla üzerimden kurulan irtibat

Sinir bozucu bi durum gerçektende ama tek çözüm kayınpederle konuşman. Hiç bahanede bulma bence söyle direk oğlunu ara diye alıncak kırılcak bişey yok bunda.

Daha 7 ay oldu ben evleneli. Ve balayında bile arayan KV kp im vardı. Ben 2.ayda bıktığı mı eşimle konuştum. Eminim yakın otursam binbir türlü bahane ile gelirlerdi. Konuş esinle benim esim duymamış gibi yap beni arasinlar dedi duymamış gibi yaptim 3 saat sonra 9 ,saat sonra döndüm. Doğal olarak anlayip aramıyor esimi arıyor kp önemli birşey olmadıkça (yaşadığım ciddi 2-3 problem de olduğundan tahammülüm kalmamıştı ama saygıda kusur etmedimm hic Güleryüzümüde eksik etmedim,) KV haftada bir arar aramazsa aramam Esinle çözmelisin özet ile gerekiyorsa eşin konuşsun.

Sebebi esim isten gelecek ve beraber biyere gidecekler. Halbuki esim beni arayip babasini kendi evlerinden alacagini söyledi, kayinpederde beni arayip ben oraya geliyorum oglum daha buraya gelmesin dedi

Madem eşiniz bu işi cozemiyor , siz halledeceksiniz. Gerçekten sinir bozucu bir şey sekreter gibi kullanılmak.
Açmayın telefonu , açtığınızda da , baba lütfen siz arayın diyip kapatın.
Net olun , yoksa böyle sinir olmakla kalacaksınız.

Ha bu arada , oraya geliyorum diye sık kullanıyorsa bu kelimeyi , " müsait değilim " deyin, demek zorundasınız.

" Hamile değil hastasın " cümlesi de kadınlar arasında nasılda yayılıyor böyle.

Ev hanımına ayrı konuşuyor kadınlar , hamilelere ayrı konuşuyor, iki kapris yapana ayrı konuşuyor. Bırakınca bu kadar zor olan gorevlerimizin içinde naz da olsun , kapriste. Herseye bir lafimiz var maşallah.

Olmayan şeyi sokuyorsunuz erkeklerin kafasına.

Oldu olacak , erkeklerde başlasın , " hasta değilsin hamlesini demeye " zaferiniz
olsun. Kadının kadına düşman olduğu bir dünyadayız.

Oysa hormonların tamamen değişiyor, kilo alıyorsun,hareketlerin kisitlaniyor , mide bulantilarin çok fazla oluyor ,baş ağrıların , genişleyen rahim ve kalça kemiği ağrılarıni , bel ağrılarını , gelisebilecek komplikasyonlari hastalıktan saymiyor musunuz ?

Içeride bir can büyüyor . Senin bütün vitamin deponu alıyor . Dişin , saçların dökülüyor . Uyuyamiyorsun yayıla yayıla. Gece donecegin yer bile sayılı.

Ha sonrasında da bütün hayatını değiştirecek bir bicirigin oluyor. Uyku , yemek , eğlence v.s

Kadınlar kulübü değil , kadının kadına düşmanlığı kulübü sanki.

" Hamile değil hastasın " cümlesi de kadınlar arasında nasılda yayılıyor böyle.

Ev hanımına ayrı konuşuyor kadınlar , hamilelere ayrı konuşuyor, iki kapris yapana ayrı konuşuyor. Bırakınca bu kadar zor olan gorevlerimizin içinde naz da olsun , kapriste. Herseye bir lafimiz var maşallah.

Olmayan şeyi sokuyorsunuz erkeklerin kafasına.

Oldu olacak , erkeklerde başlasın , " hasta değilsin hamlesini demeye " zaferiniz
olsun. Kadının kadına düşman olduğu bir dünyadayız.

Oysa hormonların tamamen değişiyor, kilo alıyorsun,hareketlerin kisitlaniyor , mide bulantilarin çok fazla oluyor ,baş ağrıların , genişleyen rahim ve kalça kemiği ağrılarıni , bel ağrılarını , gelisebilecek komplikasyonlari hastalıktan saymiyor musunuz ?

Içeride bir can büyüyor . Senin bütün vitamin deponu alıyor . Dişin , saçların dökülüyor . Uyuyamiyorsun yayıla yayıla. Gece donecegin yer bile sayılı.

Ha sonrasında da bütün hayatını değiştirecek bir bicirigin oluyor. Uyku , yemek , eğlence v.s

Kadınlar kulübü değil , kadının kadına düşmanlığı kulübü sanki.
Demekki herkes bunları yasamıyor hamile kalınca.millet ebru şallı mubarek sürekli plates...ee hizmetçide var önlerinde.iki uşağımı uyyttum biri üç yaşında biri 2.5 demekki zamanım çok dinlenebiliyorum.ilk gamileliğimde şiş ödem halimle misafir agırladım .ikinci hamileliğimde yok arkadas dayanamıyırum dedim.kendimi zor taşıyordum.herkes çektiğini bilir .yorum yaparken az biraz saygı .zaten erkekler anlamıyor birbirimize yapmayalım bunu.

Kızlar merhaba ben iki yıldır evliyim ve bu iki yıl süresince kayınbabam telefonları zehir etti bana. Şu şekilde ki her seferinde arayıp eşime bişey diyecek diyelim ama bunu bana söylüyor "ona de ki böyle böyle olsun böyle böyle yapalım" tarzında demin yine oldu aynısı şuan çok sinirliyim artı hamileyim de ağladım birsürü elim ayağıma dolaştı. Neden benim üzerimden oğluyla irtibat kuruyor? Artı bize uğrayacakmış daha hamileliğimin başlangıcımdayım ve kustum sabah bunu bile bile oraya uğrayacağım dedi. Burdan başka yere gitmesi gerek. Uğrayıp gidecek. Halsizim kustum evide haliyle toplayamadım resmen sinir krizi geçirdim şuan eşim ayağım titriyor, gelmek istemesinin sebebinide anlamadım. Ağlıyorum.

Not; eşimle arası gayet iyi küs falan değiller.
Demek ki ogluna soz geciremiyor. Yada sizin soylemenizle daha etkili olacagini dusunuyor. Geldiginde konus baba beni arada birakma de sen soyle direk de.

Gelmelerini istemiyorsan bunu uygun bi dille soylersin, sinir krizi gecirmeye gerek yok ki.
Senin aracaligin ile bisey soylemelerini de abes bulmadim. Aksine benden gizli bir sey yapmiyorlar diye mutlu bile olurdum ben.

Eşini arayıp durumunu izah edemez misin babanı ağırlayacak mecalim yok ara evden alacağını söyle diye. Bu arama muhabbetine de eşine söyle ya sen hallet bu işi yada ben bi daha açmayacağım telefonu de.

Back
X