- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Tecavüz olmamış .olmasa da o çocuğun yaşadığı yetmiştir mahvolmasina arkadaşımın okulunda olan bir olay.bir daha gorustugumjzde son durumu sorayim.belki de mudur uğraştı ama o çocuğun ailesi kapattı çok kotu bir durumbu kesinlikle adlilik bir dava sadece dayakla kurtulmamaları gerekiyordu
müdürünüz olayın üstünü kapatmış bence
tecavüz gerçekleşmişmi peki Allah korusun böyle pisliklerden
Ne yapacak işte ailelerini çağırıp başka okula alın demişler sonra ne oldu bilmiyorum bir de tecavuz etmeye kalktıkları çocuk da erkek.o çocuğun psikolojisi de gitti.b u muduru dayak attı diye şikayet etmek de doğru mu şimdi dusunun.bir de bunlar okuldaki bayan öğretmenleri de taciz ediyorlarmis
Ele birşey geçmiyor belki ama mudurun o sinirle dövmesini anlayabiliyorum ben.dayaga karşıyım belki ama bazı insanlar dayağı hak ediyor.mesela karısını döven bir erkeğin iyi bir dayağı hak etmesi gibi.bu olayda ailelerin ustunu kapatması başlı başına hata o ayri konuarkadşalarına tecavüz etmeye çalışan iki çocuu dövünce ne oldu? yola mı geldiler? hatalarını mı anladılar? olay adli vaka resmen. dövmek ne alaka?
Ele birşey geçmiyor belki ama mudurun o sinirle dövmesini anlayabiliyorum ben.dayaga karşıyım belki ama bazı insanlar dayağı hak ediyor.mesela karısını döven bir erkeğin iyi bir dayağı hak etmesi gibi.bu olayda ailelerin ustunu kapatması başlı başına hata o ayri konu
Haklisin ne çok olaylar duyuyoruz öğretmenlere yapmadıkları kalmıyor.boyle çocukları yetiştiren aileler de malum yavrularına toz kondurmuyorlar.bimer de çıktı şikayet eden edeneHümanist arkadaşlar Antalya'daki olaya ne diyorlar acaba?
İstiklal marsinda şapkayı çıkar diye uyardığı için toplanıp öğretmeni dovmus masum ogrenciler. Şimdi de BİMER MEB'e falan mı şikayet edecekler öğrencileri çok merak ediyorum.
Öğrenci sırtına tokat yese ortalığı ayağa kaldıranlar, aglasanlar ogretmen toplu dayak yiyince neden duyar kasmiyor burada? Neden tepki vermiyor?
Öğrencilerin ne yaptığını öğrendiniz mi önce?
Sadece müdür adı vs öğrenmek yetmez, durum ne bilmeniz lazım.
Bizim okulda da dayak yedi 2 öğrenci. İlkokul 3. sınıfa giden öğrenciye zorla sigara içirmeye çalışırken yakalandılar çünkü.
Çünkü onlar çocukHümanist arkadaşlar Antalya'daki olaya ne diyorlar acaba?
İstiklal marsinda şapkayı çıkar diye uyardığı için toplanıp öğretmeni dovmus masum ogrenciler. Şimdi de BİMER MEB'e falan mı şikayet edecekler öğrencileri çok merak ediyorum.
Öğrenci sırtına tokat yese ortalığı ayağa kaldıranlar, aglasanlar ogretmen toplu dayak yiyince neden duyar kasmiyor burada? Neden tepki vermiyor?
Çünkü onlar çocukya sanarsın ögretmenlerde tekme tokat giriyor iki tokat atıyor o kadar eskiden ne güzeldi ögretmenlere saygı vardı dövdüklerinden değil aileler saygı duyuyordu doğal olarak çocuklarda
Hoş bu hoca dövenleri evire çevire bi dövüceksin
Dayak boşuna cennetten çıkma dememişlerÖyle deme çocuklara vurulmaz. Çocuk dedikleri 17-18lik delikanlı da olsa söz konusu öğretmense vurulamaz o insanlık dışı. Çocuklar öğretmeni döverse de öğretmen yapmıştır bir şey. Hemen bimere söylemeliyiz ki millet işinden olsun.
Amaaan bana ne kendileri çekecek bizim gibi.
O küçük liseli serseriler büyüyecek önlerini kesecek, kızlarını taciz edecek, yolda laf atacak hepimize, belki bıçak çekecek, belki ya benimsin ya kara toprağın diyecek, belki bir sıra kavgasında abilerini bıçaklayacak pisi pisine öldürecek. O zaman anlayacaklar da geçmiş olsun
O zaman da öğretmen eğitememiş derler. Bu toplumdaki öğretmen düşmanlığı nedir anlayamadım. Ayrıca bir de Yaz tatilinde para almasınlar derler havadan para alıyor derler . Bilmezler ki o sınıfa bir saatliğine girip dersi bıraktım laf anlatmaya çalışmak ne kadar zordur ve farklı meslekteki birçok çalışan, müşteri ya da iş oldu mu çalışır ama öğretmenler tüm gün 10ar dakikalık aralarla saatlerce ayakta ders anlatır.Öyle deme çocuklara vurulmaz. Çocuk dedikleri 17-18lik delikanlı da olsa söz konusu öğretmense vurulamaz o insanlık dışı. Çocuklar öğretmeni döverse de öğretmen yapmıştır bir şey. Hemen bimere söylemeliyiz ki millet işinden olsun.
Amaaan bana ne kendileri çekecek bizim gibi.
O küçük liseli serseriler büyüyecek önlerini kesecek, kızlarını taciz edecek, yolda laf atacak hepimize, belki bıçak çekecek, belki ya benimsin ya kara toprağın diyecek, belki bir sıra kavgasında abilerini bıçaklayacak pisi pisine öldürecek. O zaman anlayacaklar da geçmiş olsun
O zaman da öğretmen eğitememiş derler. Bu toplumdaki öğretmen düşmanlığı nedir anlayamadım. Ayrıca bir de Yaz tatilinde para almasınlar derler havadan para alıyor derler . Bilmezler ki o sınıfa bir saatliğine girip dersi bıraktım laf anlatmaya çalışmak ne kadar zordur ve farklı meslekteki birçok çalışan, müşteri ya da iş oldu mu çalışır ama öğretmenler tüm gün 10ar dakikalık aralarla saatlerce ayakta ders anlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?