- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrencilerin ne yaptığını öğrendiniz mi önce?
Sadece müdür adı vs öğrenmek yetmez, durum ne bilmeniz lazım.
Bizim okulda da dayak yedi 2 öğrenci. İlkokul 3. sınıfa giden öğrenciye zorla sigara içirmeye çalışırken yakalandılar çünkü.
Oyle ittirme felan degildi direk vurdu bi kac tanesine sertce.Yorumlarimda vurmaya hakkinin olmadigini 10 kez yazmisimdir.
Siz sirtlarina vurdu diyorsunuz nasil vurdu diyorum itekledimi gidin hafi diyerek.
Okulun icinde bir kavga olmadini ve taraflardan bir grubu gondermeye calismadini bilemezsiniz. Bakin lise de ogretmende idarecide olmak zordir. Bir degil bin kisiyi dusunursunuz.
Evet dayak asla yoktu . Hatta birinin babası benim oğlum yapar kimse karışamaz diyordu . O çocuklar kaç kez Rehber öğretmenle görüştürüldü. Elinizden gelenin fazlası yapıldı. Benim üzerime yürüyen çocuk daha 13 yaşında aşırı doz uyuşturucudan öldü , diğer arkadaşı da henüz 14 yaşında ve mahallede zihinsel engelli bir erkek çocuğuna tecavüz ettiği işin hapishanede . Daha ne yapabilirdik acaba ???Anlatiklariniz kotu seyler. Hatta daha da kotu seyler oldugunu varsayalim. Dayak atmakla kimse adam olmaz. Vurunca duzelse keske o insanlar.
Bak olayi bilmiyorum anlamaya calisiyorum. zaten ilk yorumumda da soyledim eger gozunle vurdugunu gorduysen sikayet et cunki egitimde dayagin yeri yok.Oyle ittirme felan degildi direk vurdu bi kac tanesine sertce.
Ogrenciler gayet normal bi sekildeydi daha oncesinde kavga oldugunu hic sanmiyorum. Otobuse benimle beraber binen ogrenciden ogrendim okulun ve mudurun adini. Napiyor bu adam niye vuruyor dedim abla hep oyle zaten dedi.
Katılıyorum, yasamayan bilemiyorÖğrenciler gözümün önünde din ve türkçe öğretmenini bacağından bıçakladı . Ortaokul öğrencisi hayvan oğlu hayvan diye üstüme yürüdü .sigara içip sınıfıma üfledi ve ben müdür yardımıcısını çağırdım diye !!! Başka bir öğrenci öğretmenler odasının kapısı açıp sınıf öğretmenine keltoş diye bağırıp bağırıp kaçtı ... işin içinde olmadan konuşmak kolay . Hergün kaç öğretmen o 'masum' lise öğrencilerinin sözel taciz ve hareketlerine , saldırılarına maruz kalıyor. Bir liseye hatta ortaokula bir günlüğüne ücretli öğretmenliğe gidin lütfen . Rica ediyorum gidin bir gününüzü geçirin !!!!
Evet bende ayni seyi dusunuyorum. Zaten simdiki lise ogrencilerine mudur vuracak olda dayak yer.Hareket halindeki cocuklarin sirtina ne kadar hizli vurabilir ki? Yani fiziki mudahale var tamam ama dayak degildir o, bir an once dagilsinlar diyedir. Bu kadar da buluttan nem kapip gozyaslarina bogulmamak lazim. Ben de sandim mudur tekme tokat daldi cocuklara.
Ceza almasi icin vurdugunu belgelemeniz gerekir.sikayet ederseniz dahi lutfen Olayi anlatirken kendi yorumlarinizi katmayin. Dayak var lise ogrencisini sirtindan ietleyip dagitmaya calismak var.İnşallah öyle olur. Cezasız kalmamalı...
Bir de öğrencilere vuranin öğretmen oldugundan emin misiniz bazen is yeri sahiplerinin veya bilgisayar cafecilerin çocuk dövdüğüne şahit oldumNe olursa olsun dayagi hakli cikarmaz bence. Uyari verir. Tutanak tutar. Aileye haber verir. Uzaklastirma verir...
Ama dayaga hakki yok.
Cok gecmis olsun cok uzucu. Yoldan 2 dk okulun yanindan geciyorlar kimi kime sikayet etsem diye dusunuyorlar.Bugun o aptal öğrencilerin sıra arasına çektiği belli olmayan ince metal kabloya takılarak düşecektim ve aylardır beklediğim yeni kavuştuğum bebeğimi kaybedecektim belki de Allah korudu sadece takılıp göbeğimi acıtmakta kaldım. Tabi öğrenciler melek öğretmenler stres atmak için yapıyor çoğu şeyi..