- 2 Ağustos 2015
- 108
- 101
- 23
- Konu Sahibi uzaklardabiryerde
-
Şaka bi yana mutfakla uğraşman kendinle ilgilenip kendine zaman ayırman güzel arkadaşım inşallah devamı gelir :) inşallah benim gibi pazartesi diyete başlayıp salı günü bırakmazsın :)Yemek yapmayı mutfakla ugrasayi çok seviyorum son zamanlarda yalnız olduğum için yapmiyordum baktım dönüşü kötü oluyo diyete başladım
Peynir omlete koydum zeytin almayi unutmuşum bu gün alicam
Peyniri omlete koyduğunu sonradan fark ettim malum sabah uykulu olunca sonradan ayıktım :)Şaka bi yana mutfakla uğraşman kendinle ilgilenip kendine zaman ayırman güzel arkadaşım inşallah devamı gelir :) inşallah benim gibi pazartesi diyete başlayıp salı günü bırakmazsın :)
Iste o çok kötü ya bende şimdi hamileyim daha şimdiden vücudum baya kötü oldu ya napıcam bilmiyorumBel göbek bölgesinde birikti aldığım kilolar selülit başladı ayrica
Iste o çok kötü ya bende şimdi hamileyim daha şimdiden vücudum baya kötü oldu ya napıcam bilmiyorum
Onları yapıyorum canım ya ama işte ben takıntı yaptım sanırım sanki bana kılcal damarlarım belli oluyormuş gibi geliyorYürüyüş yapabilirsin,çatlama ihtimaline karşı bol su ve bebe yağı olabilir.
Aynen öyle doğru diyorsun canım kesinlikle biz eşimle yemeğe çıktığımız da bundan daha fazlasını harcıyoruz ama ortada hiç birşey yok ama senin aldıkların sana bence en az 1 ay falan gider yani tek başınasin sonuçta bence senin için hem maddi hem manevi açıdan çok iyi olacak bu diyetBırakmamak için başlık açtım. Ayrıca öğrenci ve yalnız yapılabildiğini görüp gaza gelen de olur belki.Dün ve bu gün alışveriş yaptım.Evde hiç bir şey yoktu.Buna rağmen 67 TL harcadım en iyi ihtimalle bu parayla dışarıdan 1 hafta beslenebilirdim. Şimdi ise bana rahatlıkla 2 hafta belki daha uzun süre yetebilecek meyve,sebze,kahvaltılık v.s aldım.
bence menün güzel. kolay gelsin. ekmek ve pilav yemiyorsan iyi verirsin.
bende bazı yemeklere karşı düşmanlık başladı o yüzden yediklerim pek yetim kalmıyor. : )) yoksa şöyle yemeğin suyu dökülmüş pilavı kim yemez.Teşekkür ederim.Normalde ekmek tüketen biri değilim ama pilavı her yemeğin yanında yerdim.Bu gün yemekhane de almadım pilav,taze fasülye yaptım pilavsız yetim kaldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?