• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrencilere göre bir diyet yokmudur ? :(

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
öncelikle yaz geliyor.. çoğu kadının kilolarıyla başı dertte olduğu gibi benimde öyle. ben öğrenciyim ve dışarda yemek zorundayım evden yanıma birşeyler alırsam alay konusu olurum.ne yapacağimi inanın ki bilmiyorum 10 kg vermem gerekiyor ve bu 10 kg vicudumda sırıtıyor :( okulda bir öğlen yemeği yiyorum ve onuda dışarda yiyorum yok mudur bir öğrenci diyetii :( akıl verin lütfen zayıflamalıyıım yoksa iyice depresyona girmeye başladım :( aynalara bakmak istemiyorum çok kafama taktım lütfen yardımcı olurmusunuz? :(

öncelikle yaz geliyor.. çoğu kadının kilolarıyla başı dertte olduğu gibi benimde öyle. ben öğrenciyim ve dışarda yemek zorundayım evden yanıma birşeyler alırsam alay konusu olurum.ne yapacağimi inanın ki bilmiyorum 10 kg vermem gerekiyor ve bu 10 kg vicudumda sırıtıyor :( okulda bir öğlen yemeği yiyorum ve onuda dışarda yiyorum yok mudur bir öğrenci diyetii :( akıl verin lütfen zayıflamalıyıım yoksa iyice depresyona girmeye başladım :( aynalara bakmak istemiyorum çok kafama taktım lütfen yardımcı olurmusunuz? :(

Merhaba arkadaşım bu kadar takarsan diyet yapmaya başladığında bile çok zorlanırsın. İlk önce olumsuz düşünceleri atmaya çalış kafandan bence. Okula yiyecek götürdüğünde neden alay konusu olasın ki, öyleleri daha sonra fazla kilonla da alay eder zaten. Ben Kpss için dersaneye gidiyordum ve dersaneye giderken yiyeceğimi evden götürdüm elimden geldiğince, bende aynı bunalımın içindeydim çünkü. Yağsız ton balıklı veya tavuklu salata ya da domatesli peynirli sandviçler fln götürüyordum. ev yemeği değil ama yolum uzaktı ancak bu kadarını yapabiliyordum ve bunlarda dışarıdaki yediklerimizden kat kat iyidir diye düşünüyorum :) Yine de sen bilirsin tabi ki ama evden götürmeni şiddetle tavsiye ederim.

bence de evden yemek götürmende bir sakında yok sar alüminyum folyoya koy onuda buzdolabı poşetine hiçte kötü durmaz yani evden götürdüğünde sonuçta ekmekli bir sadviç olacak o da kilo yapar.sen dışarda yemek zorundaysan oturupta 2 tane lahmacunu götürme:P ye 2-3 ceviz kadar köfteni tavuğunu balığını al bir dilim ekmeğini iç ayranını ye iki çatal salatanı ohh tamamdır takma kafana bu kadar.

Back
X