Mükemmelliyetçi bir yapıya sahibim ve işimi titizlikle yapıyorum, her şeyin en iyisi olsun istiyorum ve bunun için çabalıyorum. Bu kadar emek sarf ederken, ve gerçekten de ortaya iyi bir şey çıkarttığımda aksi bir geri dönüş olması durumunda evet, kendimi ifade etmekte çok zorlanıyorum çünkü haksızlık edildiğini düşünüyorum ve üzüntüm doğru iletişim kurmamı engelliyor.
Evet kişisel olarak, birebir bir ad vererek yapılmış şikayet yok lakin benim yaptığım bir iş üzerine şikayet alınca, o işi ben yaptığım için otomatikman bana geldiğini hissediyorum. Şöyle bir örnek vereyim, okulun başladığı ilk haftalarda çocukların çantası, suluğu, iç ve dış ayakkabısı çok karıştı, kapıda öğrencileri karşılayan öğretmen her şeyi karıştırmıştı, ertesi gün nöbete beni koydular, ve düzensizlik olduğu için tüm öğrenciler ve veliler bir anda belli bir saatte okula yığıldı ve çantalar, hangi ayakkabı kimin, hangi öğrenci hangi sınıfın diye düşünüp ayrıca 10 tane daha arkamda bekleyen çocukla ilgilenmek zorundaydım ve bunları yaparken tektim. Ayakkabıları, çantaları ve sulukları karıştırmamak için üstlerine alelacele çocukların isimlerini yazmak durumunda kaldım, ve bunları yaparken veliler dışardan beni izliyorlardı (veliler asla çocukları bırakıp gitmiyor, içeri girene kadar kapıda çocuklarını izliyorlar, içerisi girse bile annesi-babası okulun kaldırımında okulu izliyor oluyor) ve hemen çocukların eşyaları kirletilmiş diye bir şikayet geldi. Ben de durumu müdire hanıma anlatıp, tek başıma yapamadığımı, öğrencileri seri bir biçimde almak ve eşyalarını karıştırmamak adına bu şekilde yazıp dolaplara koyduğumu, bir kişiyi daha desteğe istediğimi söyledim, nöbet sistemi anca o zaman değişti. Şu an ayakkabılar karışmıyor mesela, fakat ben çocukların eşyalarına dokunmuyorum artık.