Öğrenim Kredisi...

_andromeda_

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.099
152
363
Bursa
Kızlar öğrenim kredisi borcu yapılandırma ile ilgili bilgisi olan var mı??? Ya da olduysa tarihi geçti mi var mı bilen? Vergi dairesi ve Ziraat Bankası'ndan herhangi bir bilgi edinemedim bu arada...

Kızlar öğrenim kredisi borcu yapılandırma ile ilgili bilgisi olan var mı??? Ya da olduysa tarihi geçti mi var mı bilen? Vergi dairesi ve Ziraat Bankası'ndan herhangi bir bilgi edinemedim bu arada...

Yapılandırmadan kastın taksitlendirme mi? Eğer öyle ise borclar ve veraset vergi dairesinde taksitlendirmiştim ben

Yapılandırmadan kastın taksitlendirme mi? Eğer öyle ise borclar ve veraset vergi dairesinde taksitlendirmiştim ben

Evet taksitlendirmek istiyorum. Ben vergi dairesine gittim ama; henüz öyle bir şey yok, Ziraat Bankası daha iyi bilir dediler bana. Belirli bir süresi var mı? KYK, ÖSYM vb. sitelerde de bir bilgi yer almıyor. Senin yapılandırdığında son ödeme tarihi geçmiş miydi peki?

Evet taksitlendirmek istiyorum. Ben vergi dairesine gittim ama; henüz öyle bir şey yok, Ziraat Bankası daha iyi bilir dediler bana. Belirli bir süresi var mı? KYK, ÖSYM vb. sitelerde de bir bilgi yer almıyor. Senin yapılandırdığında son ödeme tarihi geçmiş miydi peki?

aa evet ondan bahsetmedim sana. Sadece son ödeme tarihi gecen ve vergi dairesine tahsile düşenleri taksitlendiriyorlardı.

KYK nın sitesinde ödeme takviminin olması lazım aslında

Benim ödeme takvimime göre sürem bu ayın sonunda doluyor. O halde o günün geçmesini beklemem gerekiyor değil mi?

Evet ama bence bekleme, cok fazla faiz koyuyolar, ben 700 lira fazladan ödüyorum :S

Alırken tatlı öderken cok acı :1:

Evet ama bence bekleme, cok fazla faiz koyuyolar, ben 700 lira fazladan ödüyorum :S

Alırken tatlı öderken cok acı :1:

Aynen öyle valla :1: Ama mecburen faizli ödeyeceğim. Bu ayın sonuna kadar ödemem mümkün değil maalesef. Vergi dairesine tekrar gittim bugün, son ödeme günü geçtikten sonra yapılandırılabiliyormuş. Onu bekleyeceğim artık. :))))

Back
X