Öğretmen anneler ....

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
4 aylık bebeğim var.. Müdür Süt izni vermiyor geçmişte de vermemiş vermek zorunda da değilim tavrında... çalışmayı düşündüğüm halde bebeğim sütten kesilirse diye iznimi 6 aylık oluncaya kadar uzattım...bu durumda ne yapabilirim gerekli yerlere yazıldığı halde sonuç alınamadığını söylüyorlar😞

Bizde bu işler müdüre bakıyor ne yazık ki, yaptıklarınız okuldakini durumunuzu zorlaştırmanın ötesine geçer mi bilmiyorum.
Maddi durumunuz izin veriyorsa en iyisini yapmışsınız.

Vermeme gibi bir lüksü yok .aile ve sosyal politikalar bakanligini arayın sorun ne yapabilirsiniz diye ..mudur izin vermiyor diye o minnacık çocuk mama mi alsın.bizim gibi eğitimli insanlarda susarsa hakkini aramazsa aman problem çıkmasın derse ne olacak bu susaklarin sonu ? Devletin verdiği hakki kendi istediği gibi kullanamaz.HAKKİNİZİ ARAYİN

İlçe milli eğitime gidip görüştünüz mu?
Ben doğum öncesi izne ayrılmadan zümremin 1 ,5 yaşlarında Bebeği vardı o görüşmüş cevap: müdürün insiyatifinde veren yerlerde var vermeyen de... Diğer okullarda izinli olduğum saatlerde diğer sınıf öğretmenlerinin din k.ing. gibi boş kaldığı zamanlarda onlar gorevlendiriliyormus benim sinfimda...

Bizde de benzer tartışmalar çıktı ama işin içine dilekçe girince kimse ağzını açamadi.
Dilekçe yazdı zümrem ama sunuc çıkmadı... zaten müdür yazın dilekçeyi reddedecegiz siz nereye istiyorsanız başvurun diyor m.yardimcim aracılığıyla...

Vermeme gibi bir lüksü yok .aile ve sosyal politikalar bakanligini arayın sorun ne yapabilirsiniz diye ..mudur izin vermiyor diye o minnacık çocuk mama mi alsın.bizim gibi eğitimli insanlarda susarsa hakkini aramazsa aman problem çıkmasın derse ne olacak bu susaklarin sonu ? Devletin verdiği hakki kendi istediği gibi kullanamaz.HAKKİNİZİ ARAYİN
Yönetmelikte -egitim öğretimi aksatmayacak şekilde- yazıyor ya müdür diyor ki sana izin verirsem aksar .. diyorum diğer ogt.ing din k. Derslerinde benim sinfimda görevlendir ama yok onlara idari işler verecek ya olamaz

Yönetmelikte -egitim öğretimi aksatmayacak şekilde- yazıyor ya müdür diyor ki sana izin verirsem aksar .. diyorum diğer ogt.ing din k. Derslerinde benim sinfimda görevlendir ama yok onlara idari işler verecek ya olamaz
siz sınıf öğretmeni misiniz branş mi ?

ingilizce ,beden ,müzik derslerinde sizin süt saatleri belirlenip branş öğretmenler girebilir .yani bu düzenleme pek ala sağlanabilir .ama mudur uğraşmak istemiyor bence .siz yinede gerekli mercilere arayın sorun .dilekçe işleri uzun sürüyor malasef ülkemizde pek kale almazlar.siz direkt bakanlığı arayin.

ingilizce ,beden ,müzik derslerinde sizin süt saatleri belirlenip branş öğretmenler girebilir .yani bu düzenleme pek ala sağlanabilir .ama mudur uğraşmak istemiyor bence .siz yinede gerekli mercilere arayın sorun .dilekçe işleri uzun sürüyor malasef ülkemizde pek kale almazlar.siz direkt bakanlığı arayin.
Kesinlikle..ben zaten girmediğim dersin ek dersini almıyorum kimin hakkına giriyorum bilmiyorum söylediğiniz gibi gayet mümkün ama o öğretmenlerimizi de idare görevlendiriyor bizde .onlardan da vazgeçemiyor.... sürekli bizi özel okullarla kıyaslayor işte oralarda da çalışıyor olsakmisiz hiç tolerans yokmuş..iyi de olması gereken bu mi😞

01EF21C4-A2C8-4CD9-BB4A-43569359FACC.webp

4 aylık bebeğim var.. Müdür Süt izni vermiyor geçmişte de vermemiş vermek zorunda da değilim tavrında... çalışmayı düşündüğüm halde bebeğim sütten kesilirse diye iznimi 6 aylık oluncaya kadar uzattım...bu durumda ne yapabilirim gerekli yerlere yazıldığı halde sonuç alınamadığını söylüyorlar😞
hocam sendikanız varsa başvurun, bununla ilgili bir çok karar var ayrıca hiç bir "makam" devletin yönetmeliğinden büyük değildir. 657 ye bakın, ilgili amddeleri alıp dilekçenizi yazın, yasal süreç içerisinde cevap alamazsanız bir üst idari amire başvurun.

Kesinlikle..ben zaten girmediğim dersin ek dersini almıyorum kimin hakkına giriyorum bilmiyorum söylediğiniz gibi gayet mümkün ama o öğretmenlerimizi de idare görevlendiriyor bizde .onlardan da vazgeçemiyor.... sürekli bizi özel okullarla kıyaslayor işte oralarda da çalışıyor olsakmisiz hiç tolerans yokmuş..iyi de olması gereken bu mi😞
hayır hiçte değil özel bir kurum da çalıştım .çalışma saatlerimiz fazlaydı .hamileyken belli saati gecik çalıştırmak yasaktı.bunu bilen arkadaşım hakkını soke şoke aldı .c.tesi günleri gelmiyordu.Ben tabi safcana kalip pasa pasa gitmistim c.tesi gunleri .bu biraz dişli olmaya bağlı.

Back
X