En iyi varsayım buydu bencede aldatan eş kişisini arayan kadından daha çok erkek olabilir gibinerden bilelim erkek olmadigini bir kadini zor durumda birakmayacagini?
Kesinlikle. Mesela ben böyle sosyal medyada sadece yakın çevrem tarafından takip edilirim. Hayatıma almak istemediğim hayatımdan çıkarttığım arkadaşım da olsa bulamaz beni. Ben zaten iletişimde kalmak istediğimle kalırdım.AbsolutPromise surpriz yapilasi bir arkadas olsa hala gorusuyor olurlardi diye dusunuyorum
Korkma öğretmenim supriz yapacakmışİnşallah ben değilimdir
Baktım şimdi , adım soyadım MEB yazınca kabak gibi çıkıyor görev yaptığım okulKorkma öğretmenim supriz yapacakmış
İnşallah bulursun tatlım.İlk kez konu açıyorum. Umarım doğru başlık altındayımdır:) Bir arkadaşımla senelerdir görüşmedik. Elimde isim,soyisim,nerden kaç senesinde mezun olduğu,ne öğretmeni olduğu ve hangi ilde çalıştığı bilgileri mevcut.onun dışında bilgi yok.kendisine süpriz yapmak istiyorum.hangi okulda çalıştığını nerden öğrenebilirim? Bana yardımcı olur musunuz? :))
Üyeyi tanıyorum. Sorun olmaz.Pek guven vermedin bana da.
Sen iyisi mi Müge Anli'ya git. O bulur.
2 hat kullaniyorum bu yuzden kafam rahat. Size de tavsiye ederim. Aksam 10dan sonra da kapatiyorum okul hattimi. Diger numarami bilmez velilerim falan. Inanin cok rahat oluyorUmarım ben değilimdir.Bu okulların siteye öğretmen isimlerini koymaları çok saçma . Beni de eski sevgilim böyle bulmuştu hem de müdür olunca numaram da yaziyordu . Sevimsiz durumlar olmuştu. Hiç iyi niyetli gelmediniz
Evet ilk sene bilemedim köy okulu tek öğretmendim.sonra akıllandım öyle yaptım :)2 hat kullaniyorum bu yuzden kafam rahat. Size de tavsiye ederim. Aksam 10dan sonra da kapatiyorum okul hattimi. Diger numarami bilmez velilerim falan. Inanin cok rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?