öğretmen arkadaşlar bakabilir mi?

olurda

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
191
10
18
35
İstanbul
Merhaba kızlar,

Hastayım ama rapor alıp almamakta kararsız kaldım..halsiz değilim, ama sesim yok ara ara gidip geliyor. sınıfta slaytlarlar tahtaya yazarak ders anlatıorum..okulumuzda müdür ve müdür yardımcısı yok..idari göreve bakan kimse de yok..daha doğrusu kimse üstlenmiyor filan..
şimdi ben rapor alsammı..müfettişler geliyor sık sık..bir de aday öğretmenim sonradan bişi olmasın..
diyelim 2 günlük rapor aldım..ne kdr ücret kesintisi olur.

Teşekkürler şimdiden.

geçmiş olsun. öncelikle şunu söyliyim aldığınız raporun aday öğretmen olmanıza vs.. hiç bir şekilde etkisi olmaz çünkü sizin yasal hakkınız. ücret kesintisine gelince. bir hafta içerisinde 2 gün rapor alırsanız bütün haftanın ek dersi kesiliyor. yani 2 gün almak çok saçma. bence 1 hafta rapor alıp güzelce dinlenin. kimsenin bir şey deme hakkı yok. ben de geçenlerde biraz adet ağrım vardı. birinci sınıfları okutuyorum. harfleri bitirdim nasılsa deyip patlattım raporu. kendimi şımarttım biraz. çok da iyi geldi valla. 40 tane birinci sınıf öğrencisi bunaltıyor. hem de başımızda hem müdür yardımcısı hem müdür varken... müfettiş sizin yokluğunuzu farketmez bile. ama çok küçük bir okulda çalışıyorsanız bilemem. yani sonuç olarak kimsenin birşe deme hakkı yok...

Teşkkür edrm..okulum küçük..ama ben branş öğretmeniyim..yarın ve cuma alsam bütün hafta almış gibimi olucam..mesela rapor alsam işletmez, nasılsa idareci yok..yerine bakan bir öğretmen varla yok gibi izin alsam da aynısı mı olur ücret konusunda..

eğer perşembe ve cuma iki günde de okulda dersin varsa ek dersin kesilir. ama sadece bir gün dersin varsa kesilmez. idare yerine bakan geçici öğretmen arkadaşla aran iyiyse, yani izin verdiğinde ek dersini kesmeyeceğinden eminsen yine kesilmez. ama normalde rapor almayıp sadece izin aldığında da ek dersin kesiliyor. yani bu idareye bakan kişinin insafına kalmış. eğer maddi açıdan seni çok sarsmayacaksa al raporunu keyfine bak derim :)

Maddi acıdan beni cok sarsmayacak ..birde bu şekilde iyileşmemin zor olacağını düşünoyurm..sanırım en iyisi almak raporu..2 günde 6 şar saat dersim var..
öğretmen arkdşlara pek güvenmiyorum yazmasalar daha iyi tabe ama açığı kaçırmazlar eminim.

o zaman tabiiki de en iyisi rapor almak. parasıyla değil mi git al :) keşke hafta başında alsaydın. pzt-salı-çrş nın ek dersi de gidecek çünkü boşuna

o zaman tabiiki de en iyisi rapor almak. parasıyla değil mi git al :) keşke hafta başında alsaydın. pzt-salı-çrş nın ek dersi de gidecek çünkü boşuna

Benm anlamadığım o zaten..2 gün alınca neden diğerleri de gidiyor ki..kusura bakmayın sizide meşgul edıyorum ama yönetmeliği çok bilmediğim için.

Bazıları da sadece 1 günn ek dersleri gider diyor 2 günlk rapor alınca.

yok ne meşguliyeti :) hayır bir hafta içerisinde 2 kez rapor aldığında kesinlikle bir hafta gider. benim eşim müdürlük yaptı ona sordum şimdi o da gider diyor. ya ama bak şimdi aklıma geldi. biz sınıfçıyız. branşçılarda farklı bir durum söz konusuysa bilemem. ama olmaması gerek

Doğru.. benim toplamda 28 saatm var 15i maaş karşılı kalan 13 saat, benm de 2 gün 12 saat..dediğin gibi ek ders gidiyor:)) tek gün alınca da 6 saat gidecek o zaman:)

tşk edrm bu arada size.

bu saat hesaplayarak olmuyor aslında. 2 gün alınca bütün hafta gitmesinin sebebi matematiksel açıdan değil. mantıksızca ve otomatikman gidiyor. amaaaann hiç kafanı yorma al raporunu dinlen. rica ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…