• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ogretmen arkadaslar

Yok canım süt izni 8/5 mesaiyi kapsamıyor.Ben ilkokuldayim arkadaşlardan birisi 8:30/12:00 saatleri arasında mesai yaptı üstelik sınıf öğretmeni idi ve öğleden sonra brans öğretmeni (ingilizce/din) girdi dersine ..geri kalan saatler de boştu.Sen okul idarene 21 saatten fazla ders görevi almak istemediğini programlar yapılmadan dilekçe yoluyla bildir.
Dersler bos gecmesin ama sınıf öğretmeni diye de süt izni kullandirilmayan arkadaşlar var 4. sinif olmayıp brans dersleri olmadigi icin kullanamazlarmış. Saçmalık..

Kendisine yakın personeli kayırıp namaz kılıp kuran okuyan idarecileri Allah çarpa inşaAllah

Olayla ne alakası var bu cümlenizin.
Konuda, adam kayırıyorlar sonra namaz kılıp kuran mı okuyorlar diyor.
Konuyu lütfen çarpıtmayın.
Kaldı ki konu sahibi sadece tahminde bulunuyor.
Belki aralarında idare edecekler, bunu bilemiyoruz.

Konuyu namazı, Allaha, dine, kitaba getirmeyin.

Olayla ne alakası var bu cümlenizin.
Konuda, adam kayırıyorlar sonra namaz kılıp kuran mı okuyorlar diyor.
Konuyu lütfen çarpıtmayın.
Kaldı ki konu sahibi sadece tahminde bulunuyor.
Belki aralarında idare edecekler, bunu bilemiyoruz.

Konuyu namazı, Allaha, dine, kitaba getirmeyin.
Arkadaş kendilerine yakın personeli kayırıyorlar sinir oluyorum yazmış. Bende bizdede aynısı var ama bakarsan namaz kılıp kuran okuyorlar ama kul hakkından Bi haberler demek istedim. Sen neyden gocundun bana saldırdın.ne yazacağımı sana mı soracam. Te Allam ya

Ogretmenim sut izninizi kullanin. Siz emziren bir annesiniz. Dogum izninizin bitiminden sonraki 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1.5 saat sut izniniz var. Kimseyle yuz goz olmadan dilekcenizi verin yasal hakkinizi kullanin bence. Idareniz sizi bu konuda tahminimce zorlamaz. Zorlarsa da bagli oldugunuz ilce milli egitime dilekce yazip magduriyetinizi bildirin.

Dersler bos gecmesin ama sınıf öğretmeni diye de süt izni kullandirilmayan arkadaşlar var 4. sinif olmayıp brans dersleri olmadigi icin kullanamazlarmış. Saçmalık..
Ayni dertten okul oncesi ogretmeni olarak muzdaribim. Tenefus yok, baska derse girecek brans yok die sut izni kullanmama idare de karsi cikti ilce milli egitim muduru de. Ben de ile dilekce verecegim sonuc alamazsam bakanliga bildirecegim. Istiyorlar ki ogrenciler magdur olmasin. Kimse k.bakmasin da benim el kadar bebegim neden magdur olsun? Sonuna kadar diretecegim ve sut iznimi son gunune kadar kullanacagim. 8.30 13.10 calisacagima 12de birakacagim. Erken donsunler cocuklar evlerine. Ben zaten magdur etmemek icin bu sene 5 yasla calismayacagim. Ya 3 ya da 4 yas alacagim. 5 yas seneye ilkokula baslayacagi icin onlarin hakkina girmek eksik birakmak istemiyorum. Ama 3 ve 4 yaslar zaten bir sene daha gelecekleri icin erken eve gitmelerinde bir sakinca yok. Ama kimse de ogretmeni ve cocugunu dusunmuyor. Onlarin cocugunun cani can bizimkilerin patlican cunku. 😠

Back
X