Öğretmen arkadaşlarım tüp bebek ve okul süreciniz nasıl geçiyor?

dreamermama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
48
71
3
39
Merhabalar herkese,
Burada çok fazla öğretmen arkadaşımın mesajına denk geldim. Süreci, okulu, evi nasıl idare ediyor herkes anlatabilsin diye açıyorum konuyu. Ben daha okuldan kimseye bir şey söylemedim. Nöbetler için konuşmak ya da rapor gerekirse herkes duyar artık. Sizler ne durumdasınız?

Merhaba, açıkçası ben 10 gündür 2günde bir izin alıyorum, okul müdürü durumdan haberdar ama yine de huzursuz hissediyorum. Sizler de böyle misiniz?

Soyleyin bence. Saklamanin size faydasi yok. Aksine duyarli olan ogretmen arkadaslar yardimci olurlar, maddi manevi hassas bi konu çünkü. Izinlerde nöbetlerde, fiziki olarak yorucu olacak zamanlarda destek sağlarlar.
Ben mesela oglen arasinda ve bos saatlerimde cekyata uzaniyorum. Sagolsun arkadaslar huzursuz edici davranmiyolar. Bulantilarim oluyo bazi günler, oldukca toleranslilar sagolsunlar. Ders programi yapilirken de once bana istegimi sordular.

Evet elbette yardımcı olurlar ona şüphem yok. Benim geçen yıl da hamileliğim vardı ama üzücü sonuçlandı. Bu tüm okula yansıdı, bu yüzden hemen öğrenciler vs şimdi öğrensin istemedim hemen yine geçen yıl gibi olursa diye 3 ayı bekleme kararı almıştım ama hafif lekelenme oldu, bu da beni korkuttu. Sanırım ben de konuşulan en azından idarenin haberi olsun istiyorum.

Ben sadece bir mudur yardimcisina söyledim onun dışında 12 veya 13 e kadar kimseye söylemeyeceğim.ona da ders programı için söylemek zorunda kaldım

Aynen benim de geçen yıl maalesef o şekilde sonuçlandı idareye söylemiştim bu sene çok şükür okula başladığımda 10haftaydı şuan 12+5 yine kimseye bi şey söylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…