merhaba arkadaşlar
size danışmak istediğim bir konu var kendim içinden cıkamıyorum benim 2. sınıfa geçmiş bir oğlum var okullar açılmadan birgün öncesinden öğretmenimiz mesaj atarak rahatsızlandığını 9 aylık ücretsiz izin aldığını, istanbulun havasının iyi gelmediğini söledi ve ayrıldı yerine vekil öğretmen geldi biz veliler seneye gelmeyeceğini düşünüyoruz ve vekil öğtretmen olduğu için seneye bir öğretmen değişikliği olma ihtimali yüksek görünüyor tabi öğretmen geri gelebilir veya vekil öğretmen kalabilir çok çok düşük ihtimalle... 6 kişi cocuğunu aldı okuldan bu öğretmen değişikliği yüzünden bende kara kara düşünüyorum napsam diye oğlum iyiyim diyo ama duygularını bastıran belli etmeyen bir çocuk değişim konusundada olumlu değil tabi ama seneye bu durum olabilceğini bilmiyor benim size sorum öğretmen değişikliği çocuğun başarısını nasıl etkiler? yada etkilermi? psikolojisini etkilermi? bi çok soru kafamda dönüyor ama en önemli sorular benim için bunlar çok canım sıkılıyor düşünmekten stresten bi işe adaptede olamıyorum kaygılarımı çocuğa yansıtmakta istemiyorum siz ne düşürdünüz bu durumda napardınız ?