Arkadaşlar normalde burada hiç bir derdimi paylaşmamıştım ama belki birileri beni rahatlatır diye yazıyorum. Eşimle yaklaşık 6-7 aydır aynı okulda görev yapıyoruz ve 2-3 hafta öncesine kadar hiç bir sorunumuz yoktu. Yani aynı okulda olmanın hiç bir dezevantajını yaşamamıştık. Ta ki bu dönem başında onun sınıfına yeni bir öğrenci gelene kadar.. Gelen öğrenci ve sınıfta daha önceden bulunan bir öğrencinin önceden yaşadıkları bir olay üzerinde çocukların anneleri arasında bir husumet oluşmuş ve her günikisi de çocuklarının başından neredeyse ayrılmıyorlardı ve normal karşılıyordum. Bir süre sonra bu durum sona erdi ama yeni öğrencinin annesi her allahın günü çocuğu hem bırakmaya hem almaya geliyor ve neredeyse her gelişinde de bir bahane bulup eşimin yanına gelip konuşuyor. çoğu zaman eşimin yanında durup kadına belli etmek istemiyorum. o Yüzden konuşmaların çoğunu duymuyorum. Örneğin dün akşam okul çıkışında eşimle tam arabaya binecekken öyle bir koşuyor ki eşime doğru "çocuklar çıkıyor mu ?" diyerek. çocuğunu almaya gelen anne çocuğunu aramak yerine niye öğretmene laf yetiştirir. Ben de eşimin duyacağı şekilde "yok gelmiyorlar sınıfa kilitledik çocukları" dedim. eşim de sinirlendi. Sonra gönlünü aldım evde ve şüphelerimi uzaklaştırmaya çalıştım. Ancak bugün girişte yine bir bahane buldu yine geldi ve dakikalarca konuştu sinirden çatladım. ders bile işleyemiyorum. ne yapmalıyım, nasıl rahatlamalıyım? Lütfen bir akıl verin.