Ben bu siteye yıllardır üyeyim sadece iki konu paylaştım çünkü evde boş boş oturup canı sıkılan, insanların moralini bozup bundan zevk alan, yanında kocasını oturtup konuları okutan, iki tane üyelik alıp polemik yaratan o kadar vakayla karşılaştık ki o yüzden özel bir sırların paylaşım yeri değil burası... O eşini kıskanmana ilkel diyen kadın kesin akşama kadar için içini yiyordur eşini düşünmekten. Ağzı olan konuşuyor boşver sen üzme kendini...Yıllarca okumuş eğitimci olmuşsun ve atanmayı bekleyip bu hakkı kazanmışsın. bunca uzun yıldan sonra bir kaç kişiye öğretmenliğini sorgulatma...Bunu engelleyecek olan yine sensin. Yazma buraya derdini dert sahibi olursunAllaha emanet ol.
Ağzına sağlık -sen ve senin gibi bir kaç arkadaş hariç tabi ki- aynen böyleymiş durum. Dün o kadar daraldım ki burada yazarım rahatlarım birkaç kişi de kadının kötü bir niyeti olmadığını falan söyler hafiflerim diye düşündüm. ki öyle de oldu bazı arkadaşların yorumlarıyla. ama bazıları kırıcı oluyor gerçekten. Tekrar tekrar teşekkür ederim.