- Emoji Skoru
- 47.177
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi papatyaaaaaa11
Merhaba kızlar benim 3 senelik sevgilim var şuan 27 yaşındayım sevgilimde kendi işini yapıyor otomotiv sektöründe bende yeni doğuya atandım sevgilimi çok seviyorum özellikle karakterini merhametini bana olan ilgisini onunlayken çok iyi anlaşıyoruz ortak noktamız çok fazla kafamız uyuşuyor onunla ilgili tek sorunum aslında atanana kadar sorun değildi ama çevremden duyduklarımdan sonra biraz takmaya başladım onun esnaf olması ve üniversite okumamış olması ailem memur ve senin gibi okumuş biri sana dağa çok yakışırdı diyor arkadaşlarım da aynı şekilde bir öğretmene kendi gibi birinin yakisacagini söylüyorlar bende ister istemez etkileniyorum sevgilimle 2 sene aynı şehirde yaşadık bana her gün vakit ayırdı her pazar birlikteydik maddi durum olarak da memurlardan daha çok kazanıyor şuana kadar iki ev iki araba aldı genç yaşta başarısını asla kucumseyemem ama ailemin arkadaşlarımın haklılık payı var mı sizce ilerde sorun yaşar mıyım öğretmen esnaf ilişkisi yürür mü
Ya beni yanlış anlamayın çok kutsal bir mesleğiniz var toplumda saygın bir konumda olmayı gerçekten hakediyorsunuz ama çok da zor değil Öğretmen olmak atanmak. E geliriniz de ortada. Hani sanki siz doçent doktor adam ilkokul mezunu öyle bir fark olsa neyse de. Maddi durumu iyise çoksa deşmeye ne gerek var. Sizin maaş cebinize kalacak gibi duruyor evi arabası varsa. Öğretmen olsa daha mı iyidi yani anlamıyorum ki