Öğretmen esnaf evliliği olur mu

En yakınlarım sonuçta aile rızası önemli değil mi onları dinlemeyip kimi dinleyeceğim?
Aile rızası önemli tabiiki ama bu adamın kumarı olur, karı kızı olur eve bakmaz cimri olur, yalanı dolanı olur aile rızası önemli olur tabiiki. Adam birşey yapmamış ki mutlu da bir ilişkiniz varmış. Kafa yapısı da uyuşuyor ki yıllardır berabersiniz. Adam işinde gücünde o yaşta birikimi var. Sırf üniversite mezunu değil diye mutlu ve anlaştığın iliski ailen böyle dedi diye bitirilir mi hiç? Mantıklı mı bu? Sanki adam çalışmıyor orda burda gününü gün ediyor. Adam illa üniversite okumak zorunda mı? Kendi işini yapıyor işte ne güzel birinin altında çalışmıyor.

Sevgilinin yaş kaç? Boyle iliskilerde hep gozumde “sehrine okumaya gelmis genc kiz kovalayan dayi” tipi esnaf beliriyor. Kusura bakma konu sahibi.

Bu arada ogretmen es cok ideal cok tercih edilen birsey. Keske benim kocam da ogretmen olsaydi 😅😅
Aramizda 2 yaş var üniversite okurken tanıştık ama onu ilk ben beğendim yanlış anlaşılma olmasın 😂

Yani anlamıyorum şimdiki gençler mi çok ince eleyip sık dokuyorlar yoksa bizler mi çok iyi niyetli düşünüyorduk.. ama bence bu kadar ortak noktanız varsa, bu kadar iyi anlaşıyorsanız ve değerinizi bu kadar biliyorsa daha ne istiyorsunuz diyeceğim af dileyerek.. yani herkes illaki üniversite okumak zorunda değil ki.. Elbette eğitim düzeyinize denk olsun süper olurdu ama işte her şeyde dört dörtlük olmuyor..
Bence eğer kendini yetiştirmişse, vizyon olarak, bakış açısı olarak size denk ise ve üstelikte maddi olarak da daha fazla kazandığını söylüyorsunuz bence bi sorun olmamali..

İlişkinizde sahip olduğunuz bazı değerlerde parayla pulla satın alınamaz. Bence değerini bilin.
Bir de kaç yaşında bir insan olarak başkalarının dediği sözlere bu kadar takılmanızla çok sağlıklı bulmuyorum çünkü sevgiliniz hakkında hiç bir ekşi belirtmemissiniz. Hakkınızda en doğrusu olsun.
Amin teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum zaten farklı fikirlere açığım 😊

Enflasyonlu ülkeyiz esnafın durumu berbat ayrıca onun epey borcu vardır sana söyleyemediği bence arkana bakmadan kaç , ekonomik durum bozulunca zaten sen boşanırsın

Yazım hataları olabiliyor... bazen konuşarak yazıyoruz ve sistem yanlis yaziyor bazen.. daha yerine cok dağa yazmisti bendede 🤦‍♀️😁sonrasında hataları düzeltiyorum ama bazı hatalar gözden kaçabiliyor. Muhtemelen konu sahibinde de böyle olmuştur diye düşünüyorum 😌
Ayrıca bir paragraf yazıda tek noktalama işareti bile yok, nefes almadan tek cümle, daldan dala atlama. Anlamı kafamızda kurmamız gerekiyor. Çok masum düşünmüşsünüz, iyi niyetlisiniz. Ama piyasa niteliksiz öğretmenlerle dolu maalesef.

Enflasyonlu ülkeyiz esnafın durumu berbat ayrıca onun epey borcu vardır sana söyleyemediği bence arkana bakmadan kaç , ekonomik durum bozulunca zaten sen boşanırsın
Gamlı baykuş gibi yorumlar . Kadın daha evlenmeden boşatıldı 🙈

Ayy iyi ki bir şeyi yanlış yazmışım hemen bir açık arıyorsunuz klavye otomatik kendisi düzeltiyor fark etmedim hızlı yazdım bir kelimeyi yanlış yazdım diye eğitimsiz kültürsüz yaptınız.Bu kadar at gözlüğüyle bakmayın lütfen öğretmenlerde bir insan hata yapabilir burda kimseye dil bilgisi öğretmiyoruz.
Konunun sadece yazım yanlışı olmadığını hala anlamamış olman.

Uyumsuzluk ve parasal konular

Back
X