öğretmen gebe arkadaşlar bi bakar mısınız??

6
Bende 21 haftalik hamileyim sinif ogrtmniyim ayaga kalkmiom valla haftada 2 gunde nobetim var nobetten kacinci haftada muaf oluoruz bide dogumdan once 8 dogumdan sonra 8 haftami iznimiz
6.ayda muaf oluyoruz hocam oda hafta olarak 24. haftaya denk geliyor sanırım tam bilmiyorum ama.. evet hocam 8 + 8 yalnız raporla son 3 haftaya kadar çalışıp geri kalan 5 haftayı doğumdan sonraya atabiliyorsunuz..

Arkadaslar siz kendinizi neden bu kadar yoruyorsunuz ki? Ben hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren nobet tutmuyorum.doktorunuzun nobet tutmasi uygun degildir seklinde bir rapor yazmasi yeterli.hic kimse size nobet tutturamaz. O kadar saat ayakta kaliyoruz bir de nobet mi tutacagiz daha neler. Siz de doktorunuzdan rica edin.gerekirse okulum biraz problemli nobetler sikintili falan deyin

Gebeliğin çok erken dönemindeyim, doktorum kendini yorma deyince tam gün nöbet tuttuğumu söyledim,
İlk üç ay nöbet tutması uygun değildir diye rapor yazdı.
Şimdi raporluyum evde yatıyorum.
Raporum bitince okula vericem, nöbetten düşecekler beni..

bence iyi yapmışsınız hocam çünkü gebelikte hangi dönemde olursa olsun çok ayakta durmak önerilmiyor 3-6 ay arası belki bu süre daha uzatılabilir ama yinede sıkıntılı kaldiki çok ayakta durunca bunu bel ağrısı şeklinde vücut sinyal veriyor zaten zorlandığını. ALLAH kolaylık versin hepimize...

Ben bir hafta sonra 8. Ayima girecegim su an çok rahatim tek sikintim çok konuşunca nefes almakta zorlaniyorum arada ders anlatırken durup derin derin nefes aliyorum. Onun haricinde çok şükür bir sikintim yok. Ben de izin alirsam kendimi eve kapatirim hareketsiz kalirsam dogumum zor olur diye düşünüyorum. Hareket etmek doğumu kolaylastiriyormus. O yüzden 3 hafta kalana kadar calisirim sanirim.

Okulum bayan agirlikli oldg icin her sene nir grup her sene bir grup arkadasimiz hamile kalior ve bu sanirim idaremizi skyor cunku hamile oldg soledigimizde okulda bir problem oluo sanki bir suc iskenilmis gibi davranilior tavir alinior okulun kamerasindan nobet tutulup tutulmadigina bakilior ben oturarak nobet tutuorum odadan cikip yandan bir bakis atilior insani gercekten cok skyor

O da sikintili bir durummus hocam. Biz de bu sene 2 kişi hamilelik ten dolayı nöbet tutamiyor. 50 öğretmen olmasına rağmen nöbetçi sikintisi yasiyoruz. 20 yillik hocalar bile nöbet tutuyor bu sene.

hocam ALLAH yardımcınız olsun zor bi durummuş onların açısından sıkıntı oluyordur evet ama bu sizi böyle hissettirmelerinin normal olduğu anlamına da gelmez bence hiç bi zaman onların bu tavırlarından dolayı kötü hissedip yanlış bişey yapıyormuş gibi hissetmeyin hocam bu sizin en gururlu en şükür dolu zamanlarınız böyle hissettirmelerine izin vermeyin..

benimde ders saatim 29=( 2200 öğrencili bir meslek lisesinde çalışıyorum. haftada iki gün 9 saat dersim idare ile konuştum yapamadığımı hala program değişmedi. son 3 haftaya kadar çalısmayı istiyordum çok şükür bir sıkıntım yok ama buda olmıcak 9 saat olan günlerde gücüm nefesim kalmıyor.

Saolun hocam zaten bi noktadan sonra duyarsizlasiosun onceligim bebegim oldg icin onu tehlikeye atmiorum

Ben 24 saat gidiyorum bransim türkçe olduğu için fazla ayağa kalkmadan anlatiyorum sıkıntı olmuyor. Doktor raporum oldugu için nöbet tutmuyorum . kistim var uzun süreli ayakta kalmak sakincaliymis. Allah saglikli sihhatli evlatlarimizi kucagimiza versin inş :)

Gebeliğiniz kaç haftalık hocam?

15. Hafta bu pazar bitecek inş cinsiyeti öğrendik erkek dedi iki ayri doktor da. Bilmiyorum artik kesin mi :)

amiin inşallah hepimiz saglikli sihhatli bebislerimizi kucagimiza alalimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…