öğretmen gebe arkadaşlar bi bakar mısınız??

hocam ilk 3 ay geçmiş ama yinede çok fazla ders saati sizi zorluyorsa ki öyle olur kanımca müdürünüzle konuşun derim. ben 24teyim hocam.
Bende 24 saatteyim sanirim diğer arkadaş ynlsm 30 saate giriyormuş. Bence de 30 zorlar yani.

Bende 24 saatteyim sanirim diğer arkadaş ynlsm 30 saate giriyormuş. Bence de 30 zorlar yani.
evet hocam doğru diğer öğrt ark ALLAH kolaylık versin cidden sizde aralık ocak gibi nöbetten düşmeyi isteyebilirsiniz. ben bu zamanlarda bile çok yoruluyorum mesela bide çocuklar çok hareketli bundan dolayı yeni tayin oldum okuluma ama 20 saat istedim en fazla bide nöbette tutmuyorum ona rağmen bile akşam kalçam belim çok ağrıyor.

Ben nöbet tutuyorum doktor raporm var hocam. Kist var bnde ayakta durmam riskliymis dönme yapabiliyormus kist. Eğer öyle olursa kana karisirmis ve acil ameliyat gerekirmiş. Allah hepimize bebislerimizi aaglicakla kucagimiza almayı nasip etsin inş :)

amiin inşallah hocam RABBİM hepimize bebişlerimizi sağlıkla dünyaya getirmemizi nasip eder inşaallah...

slm arkadaşlar bende yeni öğrendm hamileliğim 5 hafta suan sanırım izin açısından ters bi dönem acaba doğum öncesini sonraya ekliyebiliyor muyum?doğumsonrası 8haftlık iznim tatile denk geliyor ama doğum haziran sonu?bi bilgi vereblcek olan var mıı??

evet doğum sonrasına ekleyebiliyorsunuz ama 3 haftasını doğumdan önce kullanmak zorundasınız.yani toplam 16 hafta izin var ya üçünü doğumdan önce 13 ünü doğumdan sonra kullanabilirsiniz ama doktorunuz anlayışlıysa doğumdaan önce heyet raporu da kullanabilirsiniz.doğum iznine dahil olmuyor.Ben kullanıyorum şu an nasıl olsa yerime ücretli öğretmen gelecek bir kaç ay erken gelmiş oluyor.öğrenciler açısından da problem olmuyor yani.

arkadaşlar doğum öncesi sonraya aktarılıyor ancak sonraki izini öne alma şansımız yok değilmi.
ben de yeni öğrendim. 26 saat dersim var. sürekli ayaktayım tenefüslerde bile. her ders 3 kat çıkıyorum iniyorum. gündü 5 6 kez.ancak yarım gün. öğleden sonra gelip dinleniyorum. aslında en tehhlikeli ilk 3 ayda da nöbet muuaf olmalı ama ne yazık ki değil.
artık haftaanın o günü minumum çaba ile idare edeceğiz napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…