Ailesi de biliyordur da bilmemezlikten geliyordur.
Anladim canim masallah kendisinin her seyi en luks ve en guzelidir ben bulundugum semtte pahali oldugu icin eski bir evdeyim burada sifir bir ev yurt genelinde en az iki ev eder yalniz kendisi atanamadi ozelde bu mu acaba daha iyi olmasini saglayan size de bol kazanclar :)) umarim ilerleyen zamanlarda daha cok gezersijiz bakin ne guzel ornekler var :))))))Canim yurtdisina cikmak artik zor degil yeni atanan bekar bi öğretmen bunu rahatlikla yapar Ben de yeni atandigim zaman iki sene karis karis turkiyenin her yerini gezdim keske yurtdisina da ciksaymisim neyse..
Amaaa hem ev alip hem bunlari yapmak mumkun gibi gorunmedi bana Yukaridaki arkadasin da dedigi gibi bence de aile biliyor ama bilmemezlikten geliyor
Mümkün degil valla.
Boğaziçi mezunu falan olup da zengin iş adamlarina ingilizce özel kurs vermiyorsa mümkün değil.
Benim öğretmen arkadaşlarım karı koca bi ev alıp 10 sene onun kredisini ödüyorlar. Ellerine kalan maaşla da asla lüks yaşamıyor, her masrafı hesap ediyorlar
Size laf sokuldugunda "allah allah 3500 lira maaşın 2000 lirasını krediye verse kalan 1500 lirayla nasıl geçinir ki bir insan" falan diyin. "Anca mutfak masrafina yeter, daha bunun giyimi kuaföru bilmemnesi var. Dünyayı gezmek şöyle dursun.
Enteresan valla" diyip gülün bence
Öyle de olabilir ama bekar ve sizden 10 yaş büyük anladığım kadarıyla. Birikim yapmıştır. Ayrıca yeşil pasaportu vardır, rahat rahat geziyordur. Öncelikleri farklıdır.
Öğretmen maaşı aman aman yüksek değil ama bazı branşların özel ders verme şansı var, üzerinden vergi filan ödemeden saatine gayet iyi alıyorlar. Tam bilmesem de ek görevlendirmeler, sınavlar için ekstra para alıyorlar. Bir de şu var gelirine göre lüks yaşadığını düşünüyorsanız belki krediye giriyordur, belki harcamalarını kredi kartını patlatıp yapıyordur. Bunlar kendine zengin adam bulmuş onu sömürüyordan daha olası daha sık rastlanan şeyler, hemen kötüye yormayın aklınızı.
Ek gelir sağlayacak neler aldı mesela bize biraz fikir verseniz ne iyi olurEşim bir öğretmen maaşıyla birkaç ekstra gelir sağlayacak şeyler aldı. Ev aldı. Arabası var. 3 kişilik ailemize bakıyor. Biz olmasak borç ödemese dünyayı da gezer. Bu para idaresiyle ilgili. Az yer çok gezersin.
Eşim bir öğretmen maaşıyla birkaç ekstra gelir sağlayacak şeyler aldı. Ev aldı. Arabası var. 3 kişilik ailemize bakıyor. Biz olmasak borç ödemese dünyayı da gezer. Bu para idaresiyle ilgili. Az yer çok gezersin.
Cok gyzel ya ben hic boyle ornekler gormemistim genelde normal sartlarda yasardi insanlar demek ki oldukca iyi durumda olunabiliyor neyse bu konu benden sapti hos olmadi kilit ricasinda bulunayim guzel gunler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?